Άγριες Μέλισσες spoiler: 5 θάνατοι πρωταγωνιστών σκορπούν θλίψη και αναστατώνουν για πάντα το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Πρόκειται για την αγαπημένη σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης, με τους χιλιάδες θαυμαστές. Πολλοί ενδιαφέρονται έστω για ένα spoiler.

Οι Άγριες Μέλισσες οδεύουν προς την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το φινάλε θα γραφτεί με αίμα. Αυτό που υπόσχονται σίγουρα οι σεναριογράφοι είναι πως ο θάνατος θα χτυπήσει για τα καλά το Διαφάνι. Ωστόσο, από επίσημα χείλη δεν έχει διαρρεύσει ούτε πόσοι, ούτε ποιοι, ούτε πως θα «πεθάνουν».

Άγριες Μέλισσες spoiler: 5 θάνατοι πρωταγωνιστών σκορπούν θλίψη και αναστατώνουν για πάντα το Διαφάνι - Εικόνα 1

Τα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες, όμως, πάνε κι έρχονται. Μάλιστα, έχει αρχίσει να γράφεται πως πως όχι ένας και δύο, αλλά πέντε από τους πρωταγωνιστές της σειράς θα ολοκληρώσουν τη συμμετοχή τους στο σίριαλ, δίχως μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνεται.

Άγριες Μέλισσες: Τι αναφέρουν τα spoiler;

Σύμφωνα με δημοσίευμα για τις Άγριες Μέλισσες, ο θεσσαλικός κάμπος θα δεχτεί στη γη του τους: Μιλτιάδη Σεβαστό, Εισαγγελέα Γραμματικό, Ανέτ Ρουσώ, Μάνο Βόσκαρη αλλά και τον Μελέτη! Ξεκινήστε, δηλαδή, να κλαίτε από τώρα.

Ο Αλέξης Γραμματικός, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη θα χάσει τη ζωή του σε καρτέρι θανάτου από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης. Η Πηνελόπη βυθίζεται σε θλίψη. Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο, όταν ο Μελέτης, σε μια συμπλοκή τους στον συνεταιρισμό. Θα του ψιθυρίσει στο αφτί ότι αυτός σκότωσε τον Γιάννο, με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό. Οι σεναριογράφοι στις Άγριες Μέλισσες θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά στο ψυχιατρείο.

Τι άλλο αναφέρουν τα spoiler:

Κάποια από τα spoiler θέλουν τον Μιλτιάδη πριν από τον εγκλεισμό του να σκοτώνει τον Μελέτη. Η Ανέτ, βλέποντας νεκρό τον γιο της και τον αδελφό της στο ψυχιατρείο, πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς. Την ίδια στιγμή, ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στη ζωή του, βουτηγμένος στις τύψεις.

Σημειώνουμε πως όλα τα παραπάνω είναι ανεπίσημες διαρροές, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, καθώς θεωρείται σίγουρο πως η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης κρατούν κάποια από τα χαρτιά τους κλειστά, τα οποία θα μπορούσαν να ανατρέψουν πολλά από όσα ακούγονται.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ