Ανατροπή στη «Φάρμα»: Η Μαρία Μιχαλοπούλου έχασε αλλά η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε

Μια μεγάλη ανατροπή είχαμε στο επεισόδιο της «Φάρμας» το βράδυ του Σαββάτου.

Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Ειρήνη Κολιδά και η Μαρία Μιχαλοπούλου οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην μονομαχία στην οποία όμως νικήτρια αναδείχθηκε η Ειρήνη Κολιδά.

Ωστόσο, την ώρα που η Μαρία Μιχαλοπούλου ετοιμαζόταν να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της, η Ειρήνη Κολιδά έκανε την ανατροπή και ζήτησε να αποχωρήσει η ίδια στη θέση της Μαρίας.

«Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω, πριν η Μαρία μπει στη διαδικασία να χαιρετήσει οποιονδήποτε, να την μοιραστώ με τα παιδιά κυρίως και με σένα και με τους υπόλοιπους. Νιώθω ότι ο κύκλος μου σε αυτό το παιχνίδι έχει κλείσει. Ότι ήταν να δώσω σαν Ειρήνη το έχω δώσει, ανταγωνίστηκα τον εαυτό μου σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα σαν μαχήτρια στη Φάρμα. Δεν νιώθω ότι έχω να προσφέρω κάτι παραπάνω στα του παιχνιδιού αυτού και, επειδή το πραγματικό δικό μου ριάλιτι είναι έξω και εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι έντονα το παιδί μου και την ζωή που έχω εκτός της Φάρμας, παρόλο που έχω δεθεί πάρα πολύ με αυτά τα παιδιά θα ήθελα πάρα πολύ, μετά από τη νίκη στον εαυτό μου σε αυτό το παιχνίδι, να αποχωρήσω εγώ και όχι η Μαρία», είπε η Ειρήνη Κολιδά.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ