Άννα Μαρία Βέλλη σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Αδικήθηκα αρκετά από εσάς, από τις εκπομπές»

ειδήσεις

Η Άννα Μαρία Βέλλη μιλώντας στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε ανοιχτά το παράπονό της για το Love It αλλά και άλλες τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με το Survivor και όσα σχολίαζαν για την ίδια, τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

«Αισθάνομαι ότι αδικήθηκα εγώ ο James και ο Νίκος περισσότερο από τις εκπομπές που σχολίαζαν τα τεκταινόμενα. Για παράδειγμα, όταν είχε γίνει το σκηνικό με τον Αλέξη, άκουσα ότι ήμουν υπερβολική από εκπομπές. Αυτό ήταν πολύ βαρύ για εμένα, η κατάσταση αυτή δεν ήταν μόνο εις βάρος μου, αλλά και εις βάρος των γυναικών στην καλύβα.

Στην πορεία, έγινε μεγαλύτερο ζήτημα αν εγώ διατηρώ ή έχω δημιουργήσει κάποια σχέση με τον Νίκο, παρά το ότι ο Αλέξης χρησιμοποίησε σεξιστικά και μισογυνίστικα σχόλια, όχι μόνο απέναντι σε εμένα, αλλά και στην Ελευθερία. Αλλά και στον James είδα ότι του είπε πρόσφατα: “Ladies first»” θέλοντας να θίξει τον ανδρισμό του. Πέρασαν τρεισήμισι μήνες και με έδιωξε κι από το παιχνίδι για να το καταλάβετε αυτό, αλλά τουλάχιστον κάλλιο αργά… Σαφώς και δεν έχω πλήρη εικόνα του τι έχετε πει όλο αυτόν τον καιρό, αλλά έχοντας δει κάποια αποσπάσματα προφανώς και θεωρώ ότι έχω αδικηθεί», είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Έχουμε δείξει και έχουμε κατακεραυνώσει, όχι μόνο για τον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά για οποιονδήποτε άνθρωπο μιλούσε με αυτόν τον τρόπο. Ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάρουμε θέση κατά τέτοιων θέσεων και απόψεων, ειδικά σε αυτή την εκπομπή και ειδικά σε ότι να κάνει με εμένα. Ήμασταν τότε τόσο ξεκάθαροι και τόσο καταπέλτες γιατί αυτά τα πράγματα, όχι μόνο δεν λέγονται, δεν θα έπρεπε καν να σκέπτονται και να υπάρχουν πόσω δε μάλλον να εφαρμόζονται.

Το “ladies first” ήταν αδιανόητο και σε καμία περίπτωση σεβαστό. Είναι πολύ σαφές ότι ποτέ, ειδικά από αυτή την εκπομπή, δεν θα υπάρξει θέση ανθρώπου που να μιλήσει και να καταφερθεί εναντίον γυναικών και ανθρώπων με τέτοιο τρόπο, με τέτοιες ταμπέλες και ετικέτες. Ιδίως όμως το τελευταίο διάστημα με όλες αυτές τις ακραίες θέσεις και τις ωμές και αυθαίρετες και απαράδεκτες τοποθετήσεις του, καταλαβαίνω ότι κάτι άλλο συμβαίνει με τον Αλέξη Παππά», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου στην Άννα Μαρία Βέλλη.

Δείτε όσα ανέφερε στην εκπομπή:

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ