Φρίκη στην Κατερίνη: Τη βiαζε ο θείος της επί 10 ολόκληρα χρόνια – «Ξυπνούσα από τον πόνο στα 13 μου»

Ελλάδα

Είναι από τις υποθέσεις εκείνες που δεν μπορεί κανείς να πιστέψει. Η μήνυση που κατέθεσε μια 28χρονη σήμερα κοπέλα, αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε για μια δεκαετία όταν ξεκίνησε η σεxουαλική κακοποίηση από τον ίδιο της τον θείο, τον αδερφό της μητέρας της, δάσκαλος στο επάγγελμα.

Η κοπέλα, όπως αποκαλύπτεται μέσα από τη δικογραφία κακοποιούνταν σεxoυαλικά από την ηλικία των 9 ετών και μέχρι τα 19 της χρόνια. Ο δράστης, δάσκαλος στο επάγγελμα και διευθυντής σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης, είχε προχωρήσει σε ασeλγείς χειρονομίες, προτάσεις και πράξεις ενώ την ανάγκαζε να παρακολουθεί ταινίες εpωτικού περιεχομένου στο οποίο απεικονίζονταν ανhλικοι ενώ με το διεστραμμένο του μυαλό της ζητούσε να κάνουν αναπαράσταση. Μάλιστα, όπως η ίδια αναφέρει στη μήνυσή της, γινόταν παραγωγή υλικού παιδικής ποpνογραφίας με το σώμα και το πρόσωπο της κοπέλας ενώ κατά τις νυχτερινές του επισκέψεις στο δωματιό της τελούνταν γενετήσιες πράξεις ενάντια στη θέλησή της. Ο 60χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στις 10 Απριλίου μετά από εφοδό στο σπίτι του όπου εκεί εντόπισαν ποpνογραφικό υλικό ανηλίκων. Οδηγήθηκε ενώπιον των διακστικών αρχών αρνούμενος τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Σοκάρουν τα όσα περιγράφει στη μήνυσή της

«Σε ηλικία 12 ετών μου επέβαλλε να παρακολουθώ δυο ή τρία βίντεο μεγάλης διάρκειας με πορνογραφικό υλικό και ο ίδιος κατά τον χρόνο αυτό απασχολούσε τη θεία μου, ώστε να μην γίνουν αντιληπτές οι δράσεις του. Κατόπιν επέστρεφε στο δωμάτιο προκειμένου να συζητήσουμε αυτά που είχα παρακολουθήσει και μου παρέδιδε ερωτικό βοήθημα και απαιτούσε να του δέιξω αυτά που έμαθα».

Όπως η ίδια αποκαλύπτει στη μήνυσή της σε ηλικία 13 ετών τη βiασε.

«Ενώ εγώ κοιμόμουν, εισήλθε στο δωμάτιό μου και θυμάμαι να ξυπνάω από τον πόνο χωρίς το παντελόνι της πιτζάμας μου και το εσώpουχό μου. Δεν σταμάτησα να αντιδρώ και να προσπαθώ να τον απωθήσω αλλά με τραβούσε πίσω στο κρεβάτι και με καθήλωνε στην προηγούμενη θέση, κρατώντας με δυνατά με το άλλο του χέρι χωρίς να έχω τη σωματική δύναμη να μετακινηθώ.Κάποια στιγμή σταμάτησε και επέστρεψε στο δωματιό του. Αμέσως ντύθηκα και ξεκίνησα πάλι να κλαίω ενώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθώς ένιωθα πόνο, αηδία και ντροπή. Αναρωτιόμουν γιατί μου συνέβη αυτό και κατηγορούσα τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκα κλαίγοντας και το επόμενο πρωί με ξύπνησε ο μηνυόμενος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο» και συνεχίζει:

«Εξακολουθούσε να μου επιβάλλει την παρακολούθηση ταινιών ποpνογραφικού περιεχομένου,στο οποίο συμμετείχαν ανήλικα αλλά και ενήλικα άτομα. Μου επέβαλλε να αφαιρώ τα ρούχα και τα εσώρουχά μου, με τοποθετούσε στην ίδια θέση με τα ανήλικα κορίτσια στις ταινίες που είχα παρακολουθήσει και προέβαινε σε πλήρη αναπαράσταση αυτών… Ταυτόχρονα μου επέβαλλε να υποκρίνομαι ότι απολαμβάνω τις πράξεις του και να αναπαριστώ τις φωνές των συμμετεχόντων στις ταινίες. Λόγω της απόλυτης χειραγώγησής μου από τον μηνυόμενο συνέχισα να ανέχομαι τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος μου καθώς επέμενε ότι όλα γίνονται για το καλό μου παρά το γεγονός ότι η ίδια υπέφερα ψυχολογικά και σωματικά».

Το μαρτύριο της κοπέλας διήρκεσε αρκετά χρόνια και όπως η ίδια αναφέρει στη μήνυσή της, ο μηνυόμενος αποπειράθηκε να την πείσει να προβεί σε πορνογραφική παράσταση (live streaming) με εpωτικά βοηθήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού.

«Αποπειράθηκε ουκ ολίγες φορές να με πείσει να προβώ σε πορνογραφική παράσταση (live streaming) με ερωτικά βοηθήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού. Με παρότρυνε ματαίως να εκδίδομαι έναντι ανταλλάγματοςκαι προσπαθούσε να με πείσει λέγοντας ότι μπορώ να προσεγγίζω πελάτες μέσω διαδικτύου και να βγάλω λεφτά από το σώμα μου κα΄νοντας τη βίζιτα σε σπίτια πλουσίων και δικηγόρων. Σε περιπτώσεις που βρισκόμασταν με την υπόλοιπη οικογένειά μου, παρίστανε ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Έως και την ηλικία των 27 ετών αδυνατούσα να αντιληφθώ το μέγεθος της κακoποίησης σε βάρος μου από την ηλικία των 9 έως και τα 19 μου έτη. Η συναναστροφή μου με τα παιδιά λόγω του επαγγέλματός μου, η απόφαση να δημιουργήσω τη δική μουοικογένεια και η επικινδυνότητα αυτού του ανθρώπου ως διευθυντής σε δημοτικό σχολείο, με ώθησαν στην κατάθεση της παρούσας μήνυσης σε βάρος του».

Οι δικηγόροι της 28χρονης γυναίκας, Αλέξης Στεφανάκης και Ευαγγελίνα Κιρμιζάκη τονίζουν πως το ποpνογαρφικό υλικό που βρέθηκε στα χέρια του κατηγορούμενου απεικονίζονται πολύ νεαρά κορίτισια και είναι αποτρόπαιο.

Το υλικό που βρέθηκε στα χέρια του κατηγορούμενου πιστοποιεί κάθε λέξη της μύνησης του θύματος. Το υλικό αυτό, είναι πραγματικά αποτρόπαιο γιατί έχουμε πολλές φωτογραφίες, ποpνογραφικό υλικό που ήταν για τη δική του απόλαυση και στο οποίο απεικονίζονται πολύ νεαρά κοpίτσια. Έχουμε πλήθος φωτογραφιών, κάμερες στημένες σε ένα δωμάτιο όπου έβαζε το θύμα να προβαίνει σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα. Είναι καθαρά σοκαριστικό.

«Ομολογώ ότι μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός να μην έχει προφυλακιστεί δεδομένου του γεγονότος ότι είναι διευθυντής ενός δημοτικού σχολείου. Και αναρρωτιέμαι αν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι επικίνδυνος για τα παιδιά, τότε ποιος είναι; Οι ανακριτικές αρχές έχουν όλο το απαραίτητο υλικό όπου πιστοποιούν την επικινδυνότητά του», λένε οι δικηγόροι της 28χρονης, Αλέξης Στεφανάκης και Ευαγγελίνα Κιρμιζάκη.

Φρίκη στην Κατερίνη: Τη βίαζε ο θείος της επί 10 ολόκληρα χρόνια - «Ξυπνούσα από τον πόνο στα 13 μου» - Εικόνα 1 Οι δικηγόροι της 28χρονης

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ