Ιωάννα Μαλέσκου: Απίστευτη η ομοιότητα της παρουσιάστριας με τον μπαμπά και τον αδερφό της

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ιδιαίτερη σχέση με την οικογένειά της και πρόσφατα ανέβασε δύο φωτογραφίες με τον μπαμπά και τον αδερφό της και διαπιστώσαμε πόσο όμορφοι είναι όλοι στην οικογένεια, αλλά και σε ποιον έμοιασε η παρουσιάστρια.

Η οικογένεια της Ιωάννας Μαλέσκου τη στηρίζει σε κάθε της βήμα

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής “Love it” του ΣΚΑΙ, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη ζωή που είχε στην Κρήτη και να μετακομίσει στην Αθήνα, αλλάζοντας όλη της τη ζωή, αλλά έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της και τον αδερφό της, οι οποίοι στηρίζουν τις αποφάσεις της.

Από την πλευρά της, η Ιωάννη Μαλέσκου μιλάει συχνά με καμάρι και περηφάνια για την οικογένειά της, τονίζοντας πως είναι οι άνθρωποι που τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα όσο κανένας, παρά τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν, αφού ζουν μόνιμα στη Βόρεια Ελλάδα, και κυρίως με την καραντίνα, τους τελευταίους μήνες, είναι δύσκολο να συναντηθούν.

Απίστευτη ομοιότητα έχει η Ιωάννα Μαλέσκου με τον μπαμπά και τον αδερφό της

Πρόσφατα, η πανέμορφη παρουσιάστρια ανέβασε μία κοινή φωτογραφία με τον πατέρα της, με τον οποίο ομολογουμένως μοιάζουν πολύ. Μεγάλη ομοιότητα, όμως, έχει και με τον κούκλο αδελφό της, όπως θα διαπιστώσετε από τη κοινή φωτογραφία που ανέβασε εκείνη πάλι μαζί του.

Ιωάννα Μαλέσκου: Απίστευτη η ομοιότητα της παρουσιάστριας με τον μπαμπά και τον αδερφό της - Εικόνα 1

Ιωάννα Μαλέσκου: Απίστευτη η ομοιότητα της παρουσιάστριας με τον μπαμπά και τον αδερφό της - Εικόνα 2

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ