Καθαριστές του Δήμου: Bρήκαν και παρέδωσαν τσάντα με 1000 ευρώ

Ελλάδα

Καθαριστές του Δήμου Θεσσαλονίκης βρήκαν τσάντα με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα και τα επέστρεψαν στην ιδιοκτήτρια τους. Τους δύο εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας ευχαρίστησε σήμερα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καθαριστές του Δήμου: Bρήκαν και παρέδωσαν τσάντα με 1000 ευρώ - Εικόνα 1

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας για τους Καθαριστές του Δήμου Θεσσαλονίκης

Καθαριστές του Δήμου: Bρήκαν και παρέδωσαν τσάντα με 1000 ευρώ - Εικόνα 2

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Ζέρβας, ένας υπάλληλος που εργάζεται στην καθαριότητα, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας βρήκε μία τσάντα, η οποία εκτός από προσωπικά έγγραφα περιείχε και το ποσό των περίπου 1000 ευρώ. Ο εργαζόμενος μαζί με τον επόπτη του φρόντισαν να επιστρέψουν τα χρήματα στη γυναίκα που τα είχε χάσει.

Posted by Κωνσταντίνος Ζέρβας on Monday, April 12, 2021

Ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε προσωπικά Καθαριστές του Δήμου και σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε: «Ο Τάσος εργάζεται στον τομέα καθαριότητας του δήμου μας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Πριν από λίγες ημέρες βρήκε εν ώρα εργασίας μία τσάντα με περίπου 1000 ευρώ. Χωρίς δεύτερη σκέψη μαζί με τον επόπτη του, τον Μπάμπη, εντόπισαν την ιδιοκτήτρια και της επέστρεψαν τα χρήματα. Αναστάσιε, Χαράλαμπε, σας ευχαριστούμε. Μας κάνατε όλους πολύ περήφανους».

Καθαριστές του Δήμου: Bρήκαν και παρέδωσαν τσάντα με 1000 ευρώ - Εικόνα 3

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ