Μαίρη Συνατσάκη & Ίαν Στρατής: Είναι ζευγάρι!

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή να είναι ζευγάρι ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να το επιβεβαιώσει και φυσικά ούτε οι ίδιοι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! οι δύο τους είναι μαζί.

Συγκεκριμένα το παρασκήνιο αναφέρει πως λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Αιμιλιανό Σταματάκη, θέλουν την 36χρονη influencer και επιχειρηματία να βρίσκεται ξανά σε σχέση με τον μουσικό, που συμμετέχει στο YFSF.

Οι φήμες για το νέο πρόσωπο στη ζωή της ξεκίνησαν, όταν εκείνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο youtube, στο οποίο μοιράστηκε πλάνα από το νέο της σπίτι, με τους διαδικτυακούς της φίλους να εντοπίζουν και έναν δεύτερο γάτο, εκτός από τον δικό της που τον έχει από το 2014. Η γατούλα άνηκε στον Ίαν Στρατή.

Λίγες ημέρες αργότερα, και έχοντας λάβει πολλά μηνύματα, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε μέσα από το κανάλι της. «Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;».

Με αυτόν τον τρόπο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλήσει στο μέλλον για τη σχέση της με τον 29χρονο τραγουδιστή, ο οποίος πρόσφατα έχασε τον πατέρα του. Το άσχημο αυτό γεγονός, όμως, τους έδεσε περισσότερο, με τη Μαίρη να στέκεται διακριτικά στο πλευρό του.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ