Νανά Παλαιτσάκη Μένιος Φουρθιώτης: Η αινιγματική ανάρτηση της – «Καθοριστικός ο ρόλος του προδότη»

Η Νανά Παλαιτσάκη για ακόμη μία φορά προχώρησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σε μία ανάρτηση όλο υπονοούμενα, λίγη ώρα αφότου είχε συλληφθεί ο πρώην συνεργάτης της Μένιος Φουρθιώτης.

Νανά Παλαιτσάκη – Η αινιγματική της ανάρτηση

«Σήμερα με αφορμή τις μέρες θα γράψω μια ιστορία Αυτή η ιστορία, έχει εντυπωσιάσει Φίλους μου και την έχουν διαδώσει. Έχει να κάνει με τους ρόλους των ανθρώπων. Είναι οι συγκεκριμένοι 5 . Ο ηγέτης, ο προδότης, ο ήρωας, ο στρατιώτης και ο πολεμιστής. Ο προδότης είναι ο πιο ευεργέτη μένος, από τον ηγέτη. Ο ρόλος του καθοριστικός. Αν δεν υπήρχε προδότης, δεν θα υπήρχαν ήρωες.

Ο στρατιώτης πάλι είναι εκείνος που ακολουθεί πιστά ένα σύμβολο και έχει αποφασίσει να πεθάνει για να το υπερασπιστεί, ο πολεμιστής όμως είναι εκείνος που ο, τι και να γίνει έχει μοναδικό σκοπό να γυρίσει πίσω όρθιος και ζωντανός. Να είστε συγκρατημένοι όταν σας “χτυπάνε την πλάτη” και σας αποκαλούν ήρωες… Σας θεωρούν και λιγάκι κορόιδο, αφού έχετε εργαλειοποιηθεί από “άλλους” για να τους εξυπηρετείτε αδιαφορώντας για τις ανάγκες σας..

Αυτοί οι “άλλοι ” που ο Σαρτρ τους αποκάλεσε “κόλαση ” Αυτοί οι “άλλοι” που έχουν έτοιμη την κατάκριση… αυτοί οι “άλλοι” που περιμένουν να λυντσάρουν τόσο εύκολα όσο χειροκροτούσαν … Πέντε ρόλους λοιπόν διαχειριζόμαστε σε αυτή την ζωή Πέντε και οι ρόλοι όλων των πρωταγωνιστών της Μεγάλης Εβδομάδας. Καθοριστικός ο ρόλος του προδότη Αν δεν ήταν… δεν θα ερχόταν η Ανάσταση.»

Αναπάντητο ερώτημα παραμένει το σε ποιον απευθύνεται αν και οι περισσότεροι έκαναν λόγο πως είναι κάποιου είδους μπιχτή για τον πρώην συνεργάτη της. Βέβαια άλλοι είπαν ότι θα μπορούσε να είναι και καρφί για τον πρώην σύντροφό της Βασίλη Μιχαλόπουλο, καθώς το πρώην ζευγάρι θα ξανασυναντηθεί στα δικαστήρια.

Φυσικά εμείς θα πούμε ότι μπορεί και πολύ απλά να της άρεσε η συγκεκριμένη ιστορία και να την έγραψε αφού πουθενά δεν γίνεται σαφές αν αναφέρεται σε κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένα, ή αν πρόκειται περί ιστορίας με ηθικό δίδαγμα.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Νανά Παλαιτσάκη μετα την σύλληψη του πρώην συνεργάτη της Μένιου Φουρθιώτη:

Σήμερα με αφορμή τις μέρες θα γραψω μια ιστορία Αυτή η ιστορία, έχει εντυπωσιασει Φίλους μου και την έχουν διαδώσει….

Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ