Σάντρα Βουτσά: Στα δικαστήρια με τη Θεανώ Παπασπύρου για τους πίνακες του Κώστα Βουτσά

 

Η Σάντρα Βουτσά πηγαίνει στα δικαστήρια με τη Θεανώ Παπασπύρου για τους πίνακες ανεκτίμητης αξίας που είχε ο Κώστας Βουτσάς.

Η συλλογή του αείμνηστου ηθοποιού περιλαμβάνει περισσότερα από 70 έργα πολύ γνωστών ζωγράφων, με ορισμένα μάλιστα να έχουν πολύ μεγάλη αξία, αφού μιλάμε για πίνακες του Νίκου Εγγονόπουλου, του Γιάννη Γαϊτη, του Αλέκου Φασιανού, του Κωνσταντίνου Βολανάκη και πολλών άλλων πολύ σημαντικών, όχι μόνο Ελλήνων, αλλά και ξένων δημιουργών. Κάποιοι μάλιστα που έχουν γνώσει της τέχνης, κάνουν λόγο για μια συλλογή αξίας εκατομμυρίων ευρών.

Στο δρόμο της Δικαιοσύνης η υπόθεση της Σάντρας Βουτσά και της Θεανώς Παπασπύρου

Ο Κώστας Βουτσάς ήθελε αυτός ο θησαυρός να μοιραστεί στα παιδιά του και μάλιστα, προκειμένου να μην αδικηθεί κανένα, να γίνει με κλήρωση. Μετά τον θάνατό του, ωστόσο, τα πράγματα δεν έγιναν όπως ήθελε, αφού, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε η κόρη του, Σάντρα Βουτσά, η δεύτερη γυναίκα του πατέρα της, δεν τους παραχωρεί στα παιδιά του, λέγοντας ότι είναι δικοί της. Οι πίνακες βρέθηκαν στην κατοχή της Θεανώς Παπασπύρου, γιατί όπως έχει υπογραμμίσει, διαθέτει τον κατάλληλο χώρο για τη φύλαξή τους.

Η Σάντρα Βουτσά απευθύνθηκε στον Βασίλη Καπερνάρο για την υπόθεση

Η Σάντρα Βουτσά αφού δεν έχει άλλο τρόπο για να εκπληρωθεί η επιθυμία του πατέρα της, απευθύνθηκε στον γνωστό δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο προκειμένου να τη συμβουλεύσει για τις επόμενες κινήσεις της, αφού η Θεανώ Παπασπύρου δε συζητά το θέμα και δεν εμφανίζει τους πίνακες.

Ύστερα από μελέτη όλων των στοιχείων, ο κ. Καπερνάρος επεσήμανε στη Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα “On Time” ότι είναι θέμα χρόνου για να προχωρήσει στις νομικές ενέργειες που έχει σκοπό να κάνει. “Οπωσδήποτε θα γίνουν νομικές ενέργειες, είναι θέμα χρόνου. Μόλις έχω όλα τα στοιχεία που θέλω, θα προχωρήσουμε άμεσα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Σάντρα Βουτσά: Στα δικαστήρια με τη Θεανώ Παπασπύρου για τον “θησαυρό” του Κώστα Βουτσά - Εικόνα 1 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News Σχετικά ΑρθραΘεανώ Παπασπύρου: «Όλοι οι ισχυρισμοί της Σάντρας Βουτσά είναι αναληθείς, και κακόβουλοι»25/04/2021 18:17166Θεανώ Παπασπύρου: «Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της»16/04/2021 21:1416/04/2021 21:15203Η Σάντρα Βουτσά αποκαλύπτει: «Η δεύτερη σύζυγος του πατέρα μου κράτησε τους πίνακές του για τον εαυτό της»08/04/2021 23:3616/04/2021 21:03418Κώστας Βουτσάς: Το αληθινό όνομα, η παράνομη σχέση με την Σπεράντζα, οι 4 γάμοι, ο γιος στα 85 και η διαθήκη28/11/2020 18:4028/11/2020 17:171563 ΘΕΑΝΩ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥΣΑΝΤΡΑ ΒΟΥΤΣΑ Share on Facebook
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ