«Βόμβα» Γιώργου Λιανού: Τρεις παίκτες επιστρέφουν στο Survivor – Πότε μπαίνουν στο παιχνίδι

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει o Γρηγόρης Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στο Survivor και ειδικότερα μίλησε τόσο για την πολύκροτη αποχώρηση του Αλέξη Παππά αλλά αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν να επιστρέφουν στο ριάλιτι επιβίωσης τρεις παίκτες από τα παλιά.

Γιώργος Λιανός – Επιβεβαίωσε τις φήμες έστω και με υπονοούμενο

Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, που είναι ο παίκτης που έφυγε τελευταίος από το Survivor έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Ωστόσο, φήμες των τελευταίων ημερών, ήθελαν την επιστροφή τριών παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά: «Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά έχουμε κάνει ένα γύρισμα με τα παιδιά για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Επικρατεί γενικά μια ηρεμία στην παραλία. Θα δείξει τώρα αν ήταν αυτός που δημιουργούσε τις εντάσεις».

Όταν ρωτήθηκε για το πότε γίνεται ατομικό το ριάλιτι απάντησε: «Το παιχνίδι γίνεται ατομικό όταν φτάνουν στους δέκα. Τώρα είναι 13».

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για την φήμη που θέλει τρεις παλαιότερους παίκτες να επιστρέφουν στο ριάλιτι επιβίωσης με τον ίδιο να απαντά: «Τίποτα. Έτσι, άστο να αιωρείται».

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, οι τρεις παίκτες που θα επιστρέψουν θα μπουν σε ένα πάρτι που θα γίνει όταν το παιχνίδι μετατραπεί σε ατομικό και θα μείνουν εκεί μόνο μια μέρα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι παίκτες που θα επιστρέψουν δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα, αλλά είναι πιθανό να επιλεγούν αυτοί που θα δημιουργήσουν ξανά ίντριγκες στην παραλία, όπως π.χ. ο Αλέξης Παππάς.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ