Χρήσιμες πληροφορίες που που δεν γνωρίζατε και θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας

Τα συνηθισμένα πράγματα μπορούν ακόμη να μας εκπλήξουν. Χρησιμοποιούμε οδοντόβουρτσα κάθε μέρα, αλλά ποτέ δεν δίνουμε προσοχή στο γιατί οι τρίχες τις έχουν μπλε γραμμές. Υπάρχουν 2 τρόποι για να αφαιρέσετε τις φόρμες του μωρού σας, ώστε το δέρμα του να παραμείνει πιο προστατευμένο. Και υπάρχουν κι άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά προϊόντων τα οποία δεν γνωρίζαμε ποτέ.

Συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε νέα πράγματα και θα θέλαμε να μοιραστούμε 10 (περισσότερα) χρήσιμα πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή σας ζωή.

1. Τα ψηφία στα αυγά δηλώνουν τον τρόπο παραγωγής τους.

Χρήσιμες πληροφορίες που που δεν γνωρίζατε και θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας - Εικόνα 1

Μπορεί να μαγειρεύουμε αυγά κάθε μέρα, αλλά αυτά τα ψηφία στο προϊόν παραμένουν μυστήριο. Μπορούν πραγματικά να σας πουν πολλά για τα αυγά που αγοράσατε. Σε πολλές χώρες, αυτό το σύστημα σήμανσης αποτελείται από έναν αριθμό που υποδεικνύει τη μέθοδο παραγωγής, έναν κωδικό 2 γραμμάτων για τη χώρα παραγωγής και έναν αριθμό καταχώρισης που δείχνει την εγκατάσταση εκτροφής.

Ο πρώτος αριθμός κυμαίνεται από 0 έως 3 και σημαίνει:

0 – βιολογικό αυγό 1 – αυγά ελεύθερης βοσκής 2 – εσωτερικό περίβλημα με βαθιά απορρίμματα 3 – εκτροφή κλουβιών

2. Το iPhone διαθέτει λειτουργία “Προσβασιμότητα” που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ευκολότερα το gadget.

Χρήσιμες πληροφορίες που που δεν γνωρίζατε και θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας - Εικόνα 2

Τα νέα iPhone έχουν πολλές εκπληκτικές δυνατότητες και μπορούν να είναι ακόμη πιο εύχρηστα αφού μάθουν κάποιες κρυφές λειτουργίες. Οι εφευρέτες συμπεριέλαβαν αυτό τη φοβερή ρύθμιση που ονομάζεται “Προσβασιμότητα”. Εάν δυσκολεύεστε να φτάσετε στην κορυφή της οθόνης, ειδικά με μια μεγαλύτερη έκδοση του iPhone, τότε μην ανησυχείτε. Δεν χρειάζεστε πλέον μακριά δάχτυλα.

Η “Προσβασιμότητα” σάς επιτρέπει να χαμηλώνετε την οθόνη προς τα κάτω, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ένα μόνο χέρι. Μπορείτε να βρείτε αυτήν τη δυνατότητα στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας.

3. Το χρώμα των τριχών στην οδοντόβουρτσα σας λέει πότε πρέπει να την αλλάξετε.

Χρήσιμες πληροφορίες που που δεν γνωρίζατε και θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας - Εικόνα 3

Οι τρίχες στην οδοντόβουρτσα σας μπορεί να έχουν διαφορετικά χρώματα, αλλά τις περισσότερες φορές είναι μπλε. Αυτό γίνεται για να σας υπενθυμίσει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε την οδοντόβουρτσα σας. Όταν οι τρίχες γίνονται ανοιχτές, είναι σαν να σας ενημερώνει ότι αυτό το αντικείμενο έχει λήξει.

4. Η γλωττίδα ενός καθρέφτη αυτοκινήτου είναι κατασκευασμένη για να ρυθμίσει την θέση της την ημέρα και την νύχτα.

Χρήσιμες πληροφορίες που που δεν γνωρίζατε και θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας - Εικόνα 4

Αυτή η μικρή καρτέλα δημιουργήθηκε αρχικά για να σας προστατεύσει από αυτοκινητιστικά ατυχήματα. Χρησιμοποιώντας την αλλάζετε θέσεις ανάλογα με την ημέρα. Αυτό βοηθά στη μείωση της λάμψης από τους προβολείς πίσω σας.

Αυτό το εξασθενητικό αποτέλεσμα κάνει τα έντονα φώτα αντανακλώνται από την όρασή σας και είναι πιο άνετα για τα μάτια σας.

5. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε ένα βάζο με φυστικοβούτυρο είναι ανάποδα.

Χρήσιμες πληροφορίες που που δεν γνωρίζατε και θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας - Εικόνα 5

Εάν έχετε συνηθίσει να αποθηκεύετε το φυστικοβούτυρό σας με το καπάκι, έχουμε καλά νέα για εσάς – αυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Αν και είναι εντελώς συνηθισμένο τρόφιμο που υπάρχει στην κουζίνα μας, υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο δεν δίνουμε μεγάλη προσοχή. Τα υγρά διαχωρίζονται από το βούτυρο και ανεβαίνουν στην κορυφή. Τοποθετείστε το βάζο ανάποδα, ώστε τα λάδια να μην αναδύονται στην επιφάνεια.

6. Υπάρχουν 2 τρόποι για να βγάλετε τις φόρμες από το μωρό σας.

Χρήσιμες πληροφορίες που που δεν γνωρίζατε και θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας - Εικόνα 6

Πολλές μωρουδιακές φόρμες έχουν χωρισμένα μανίκια. Όταν πρέπει να τις αλλάξετε, μπορείτε να τραβήξετε την φόρμα κάτω από τους ώμους τους αντί να τραβήξετε μια βρεγμένη και βρώμικη φόρμα πάνω από το κεφάλι τους. Το πρόσωπο του μωρού σας θα παραμείνει καθαρό και αυτό είναι πολύ θετικό.

7. Τα φλιτζάνια Starbucks ταιριάζουν στα καπάκια τους, ώστε να μην χυθούν.

Χρήσιμες πληροφορίες που που δεν γνωρίζατε και θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας - Εικόνα 7

Πολύ συχνά ζητάμε από κάποιον να κρατήσει τον καφέ μας, αλλά υπάρχει ένα κρυφό κόλπο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντ ‘αυτού. Τα καπάκια του καφέ σε ορισμένες καφετέριες έχουν μια ειδική περικοπή, έτσι ώστε ο πυθμένας του φλυτζανιού να ταιριάζει απόλυτα σε αυτά. Την επόμενη φορά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως σουβέρ και αυτό θα σας σώσει γιατί δεν θα χυθεί πάνω σας.

8. Υπάρχουν μεταλλικά δόντια στη μέση των ψαλιδιών κουζίνας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πολλαπλούς σκοπούς.

Χρήσιμες πληροφορίες που που δεν γνωρίζατε και θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας - Εικόνα 8

Εάν έχετε ψαλίδια κουζίνας, μπορεί να δείτε δόντια που μοιάζουν με πένσα μεταξύ των λαβών της λαβής. Αυτό είναι ένα επιπλέον χαρακτηριστικό. Βρίσκονται εκεί για να σπάσουν τα καρύδια, το κοτόπουλο ή το κέλυφος καβουριών. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε μπουκάλια και βάζα.

Επιπλέον, οι χρήστες του Reddit έχουν μοιραστεί ότι χρησιμοποιούν αυτήν την τρύπα για να ξεριζώσουν τα φύλλα από βότανα.

9. Τζιν με επιπλέον θηλιές μπορεί να είναι βοηθητικά για τους ποδηλάτες.

Χρήσιμες πληροφορίες που που δεν γνωρίζατε και θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας - Εικόνα 9

Εάν έχετε αυτό το είδος τζιν με επιπλέον βρόχο, αυτό δεν είναι μόνο για ένα λόγους αισθητικής. Εξυπηρετεί έναν σκοπό. Αυτά είναι ειδικά τζιν ποδηλασίας. Η θηλιά κρατά μια κλειδαριά ποδηλάτου. Οι άνθρωποι μοιράστηκαν ότι ο Levi προσπάθησε να δημιουργήσει μια βελτιωμένη ποντικοπαγίδα που προορίστηκε σε μια συγκεκριμένη αγορά και είχε επιτυχία.

10. Υπάρχει ένα κουτάλι ελιάς που είναι χρήσιμο στη συλλογή μούρων, τουρσιού σκόρδου και ελιών.

Χρήσιμες πληροφορίες που που δεν γνωρίζατε και θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας - Εικόνα 10

Ένα μυστηριώδες κουτάλι με μια τρύπα σε αυτό δεν είναι απλώς ένα παράξενο αντικείμενο φαντασίας. Αυτό το αντικείμενο ονομάζεται «κουτάλι ελιάς» και δημιουργήθηκε για να αρπάξει μικρά πράγματα από βάζα, κουτιά ή μπολ. Είναι τέλειο όταν σερβίρετε φαγητό και θέλετε να βγάζετε μόνο μία ελιά ή μούρο από ένα δοχείο.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ