«Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες» – Φρίκη από τα μηνύματα του 48χρονου δάσκαλου σε μαθήτριες δημοτικού

Ελλάδα

«Αν ήμουν στην ηλικία σου, θα τα φτιάχναμε. Δεν θα μου γλίτωνες…Θα ήσουν το κορίτσι μου!Αν κάναμε ιδιαίτερα μαθήματα, το μυαλό μου θα ήταν αλλού…».

Σοκαριστικοί είναι οι διάλογοι από τον «δάσκαλο της διαστροφής» που «έβαζε στο μάτι» κοριτσάκια της Ε’Δημοτικού και αποκαλύπτει  την ίδια ώρα που οι έρευνες των έμπειρων αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν στα ανώμαλα δίχτυα του έχουν παγιδευτεί και άλλα κοριτσάκια. Τα αποτελεσματα απο τις έρευνες στο lap top, το τάμπλετ και το κινητό του τηλέφωνο αναμένεται να δείξουν την αλήθεια, ενώ ο 48χρονος δάσκαλος της διαστροφής και πατέρας δυο ανηλικων παιδιών, οδηγήθηκε σήμερα στον 15ο ανακριτή προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για ολα όσα φρικτά φερεται να διέπραξε με θύματα τις τρεις μικρές μαθήτριες.

«Κύριε με κάνετε και ντρέπομαι….»

Οι πληροφορίες λένε οτι ο σάτυρος, ξεκίνησε να έρχεται σε επαφή με τα κοριτσάκια της τάξης του πριν απο περίπου δέκα ημέρες. Ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οτι οι επαφές που γίνονταν μέσω viber και skype ήταν σε γνώση των γονέων στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας.

«Πράγματι μιλούσαμε. Έγινε με δική τους πρωτοβουλία για τη βελτίωση των σχολικών τους επιδόδεων. Μιλούσαμε μόνο για τα μαθήματα. Οι γονεις τους το γνώριζαν» είπε χωρίς φυσικά να διευκρινήσει γιατι δεν είχε επαφές και με τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης του, ούτε φυσικά για τα απροσάρμοστα μηνύματα που έστελνε στα τρία κοριτσάκια που αναμφισβήτητα τον «καίνε»:

– «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε…»
– «Αλήθεια κύριε; Με κάνετε και ντρέπομαι»
– «Την αλήθεια λέω. Θα ήσουν το κορίτσι μου» αναφέρει ο παιδόφιλος στη μικρή μαθήτρια η οποία όχι μονο ντρέπεται αλλα επιδεικνύει πολύ ώριμη στάση απένταντι σε αυτο το αρπακτικο, διαισθανόμενη προφανώς τον κίνδυνο. Σε άλλο διαλογο το παρακάτω σχόλιο προκαλεί αποστροφή. «Εισαι όμορφη. Αν καναμε ιδιαιτερα μαθήματα θα ηταν αλλού το μυαλό μου.»

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνεχίζουν τις ερευνες καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα και ψάχνουν σε βάθος ολες τις υποθέσεις.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ