Απομόνωσαν παιδιά σε αίθουσα επειδή δεν είχαν έγγραφα – Εικόνες νέας εποχής στα σχολεία της χώρας

Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας αλλά και έχοντας αρνητικό self test επέστρεψαν σήμερα στα θρανία οι μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και εκπαιδευτικοί, έπειτα από αρκετούς μήνες τηλεκπαίδευσης.

Ωστόσο, μαθητές σε σχολείο της Θεσσαλονίκης απομονώθηκαν σε αίθουσα, επειδή δεν είχαν προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα. Παρέμειναν (παραμένουν) έγκλειστα στην αίθουσα μέχρι οι γονείς τους να φέρουν τα έγγραφα, παίρνοντας «γεύση» από τον περιορισμό όσων δεν συμβαδίζουν με τις επιλογές της όποιας εξουσίας.

Συγκεκριμένα, όσοι μαθητές δεν είχαν το απαραίτητο έγγραφο, σε σχολείο της Καλαμαριάς, υπήρχε τραπέζι εκτός σχολικού κτιρίου όπου οι μαθητές με τους γονείς τους συμπλήρωναν χειρόγραφα τις βεβαιώσεις, ενώ δύο παιδιά έμειναν εκτός τάξης, απομονωμένα σε άλλη αίθουσα, μέχρι να φέρουν οι γονείς τους τις βεβαιώσεις.

Οι μαθητές μπαίνουν μέσα μόνο με την βεβαίωση αρνητικού self test.

Μετά από πολλές εβδομάδες τηλεκπαίδευσης, οι μαθητές των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων και των γυμνασίων επέστρεψαν στα δια ζώσης μαθήματα, ακολουθώντας τους μαθητές του λυκείου, που είχαν επιστρέψει δυο εβδομάδες πριν από τις διακοπές του Πάσχα.

Τα παιδιά δείχνουν τα «διαβατήρια» εισόδου τους στις τάξει και φυσικά σκανάρονται στο μέτωπο, προκειμένου να… θερμομετρηθούν!

Υπακοή και τάξη!

Δείτε τις εικόνες της εκπαίδευσης πoυ ξεκίνησε από τις πιο μικρές ηλικίες

Απομόνωσαν παιδιά σε αίθουσα επειδή δεν είχαν έγγραφα – Εικόνες νέας εποχής στα σχολεία της χώρας - Εικόνα 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ