Την έστειλαν σπίτι της: Σε αναστολή καθηκόντων η γιατρός της Λαμίας που καλούσε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί

 

Πανικός προκλήθηκε στο Κέντρο Υγείας στη Λαμία όπου μία 42χρονη γιατρός προέτρεπε το απόγευμα της Τρίτης (11.05.2021) πολίτες να μην κάνουν το εμβόλιο, με ισχυρισμούς ότι θα τους προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σάλος με «αρνήτρια» γιατρό στη Λαμία – Έλεγε στους πολίτες ότι κινδυνεύουν από το εμβόλιο

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr η γιατρός έλεγε στους πολίτες απίθανα πράγματα όπως «και πού ξέρετε ότι το εμβόλιο που θα κάνετε είναι της Pfizer. Ποιος σας το διαβεβαιώνει;», «Ξέρετε ότι το εμβόλιο αυτό προκαλεί μυοκαρδίτιδα και ότι κινδυνεύετε;», «Κάνοντας το εμβόλιο κανείς δεν σας εξασφαλίζει… Πρέπει να υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση», «Γιατί ήρθατε να το κάνετε; Μην ακούτε αυτά που λένε…».

Στο Πειθαρχικό η γιατρός

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδος η γιατρός παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό συμβούλιο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Μάλιστα ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς, Φώτης Σερέτης μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα στο μεσημεριανό δελτίο του Star Κεντρικής Ελλάδος.

«Έδωσα εντολή στον διευθυντή να απομακρύνει άμεσα τη γιατρό τόσο από το κέντρο υγείας όσο και από τη διαδικασία τη γιατρό. Παράλληλα έδωσα εντολή για την άμεση παραπομπή της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες, κατάπτυστες και αδικαιολόγητες οι οποίες παραπληροφορούν τους πολίτες. Πόσο δε μάλλον όταν προέρχονται από γιατρό που έχει εμβολιαστεί».

Πηγή:  larissanet.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ