Φονικό στα Γλυκά Νερά: Το σκίτσο του ενός δράστη και τα ίχνη DNA

Ελλάδα

Στιγμή δεν έχουν σταματήσει οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής και ας έχουν περάσει 10 μέρες από το Φονικό στα Γλυκά Νερά

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκεται, επίσης, το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και δείχνει ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και να στρίβει αριστερά, διασχίζοντας την κάθετα, στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Δύο ώρες περίπου μετά, στις 5.30 το πρωί, που φέρεται να απομακρύνονται οι δράστες από το σημείο, φαίνεται το ίδιο αυτοκίνητο να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.

Φονικό στα Γλυκά Νερά

Παράλληλα η εκπομπή ακολούθησε την πορεία του αυτοκινήτου στην οδό Διαδόχου Παύλου και εντόπισε σημεία ερημικά, που πιθανότατα να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για κάλυψη και παρακολούθηση.

Στην περιοχή υπάρχουν λιγοστά σπίτια και οι δράστες θα μπορούσαν να φτάσουν στη μεζονέτα πεζοί μέσα από ένα χωράφι χωρίς να τους αντιληφθεί κανένας. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι κάμερες μιας κοντινής επιχείρησης δε λειτουργούσαν, ενώ από μία άλλη μονοκατοικία οι ένοικοι που είχαν φύγει, είχαν ξηλώσει τις κάμερες που είχαν.

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Το σκίτσο του δράστη

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι αρχές έχουν το σκίτσο του ενός από τους δράστες, σύμφωνα με το οποίο ερευνώνται 30 – 35 ύποπτοι, ενώ βρέθηκαν και “ορφανά” ίχνη DNA

Η μαρτυρία για ύποπτη μοτοσικλέτα

Παράλληλα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, εξετάζεται η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, ο οποίος υποστήριξε πως τις τελευταίες τρεις ημέρες πριν από το στυγερό έγκλημα, άκουγε μία μηχανή λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ