Οι γείτονες τον είχαν ζαλίσει με το θορυβώδες σεx τους – Δείτε πώς τους εκδικήθηκε!

Τα βογκητά πάθους και οι εκστατικές κραυγές των γειτόνων του κατά τη διάρκεια των συχνών εpwτικών τους συνευρέσεων έφτασαν έναν άνδρα από τις ΗΠΑ στα όριά του, με αποτέλεσμα να λάβει ορισμένα άκρως αμφιλεγόμενα μέτρα για να τους πείσει να… ρίξουν κάπως την ένταση.

Ο άνδρας που μοιράστηκε την ιστορία του στο Reddit εξήγησε ότι, έχοντας απηυδήσει από το θορυβώδες σeξ των γειτόνων του στο συγκρότημα κατοικιών όπου διαμένει, αποφάσισε να τους εκθέσει κολλώντας ένα σημείωμα στην πόρτα τους, μαζί με μια ηχογράφηση των αρκετά δυνατών ήχων που παράγουν στις προσωπικές τους στιγμές.

«Στους γείτονές μου αρέσει το θορυβώδες σeξ. Παρόλο που τους έχω μιλήσει σχετικά στο παρελθόν, δεν έχουν σταματήσει, κι έτσι τους άφησα ένα ευγενικό σημείωμα στην πόρτα τους για να το δουν όλοι. Η μικροπρέπεια στα καλύτερά της», γράφει ο συντάκτης της ανάρτησης στο Reddit που, αν μη τι άλλο, είναι ειλικρινής για τα κίνητρά του.

Οι γείτονες τον είχαν ζαλίσει με το θορυβώδες σεξ τους - Δείτε πώς τους εκδικήθηκε! - Εικόνα 1

Το σημείωμα του άνδρα επαναλάμβανε γραπτώς το αίτημά του (που ισχυρίζεται ότι συμμερίζονται αρκετοί ένοικοι του συγκροτήματος) προς τους γείτονές του να σταματήσουν να παράγουν τόσο θόρυβο όταν συνευρίσκονται ερωτικά. «Μη με παρεξηγείτε, με χαροποιεί πολύ ότι έχετε μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ σεξουαλική ζωή αλλά νομίζω ότι μιλώ εκ μέρους πολλών στο κτίριο όταν σας ζητώ να κάνετε λίγο πιο ήσυχα. Νιώθω άσχημα για τα άτομα που μένουν ακριβώς δίπλα σας» γράφει ο άνδρας στο σημείωμα και συμπληρώνει: «Ομολογώ ότι δεν απολαμβάνω ιδιαίτερα να με ρωτάει η πεντάχρονη κόρη μου “γιατί ουρλιάζει η γυναίκα έξω”».

Το σημείωμα περιλάμβανε ένα σχεδιάγραμμα που εξηγούσε πώς λειτουργεί η αντήχηση, αλλά και ένα… ηχητικό ντοκουμέντο, αφού ο εξοργισμένος άνδρας κατέγραψε το ερωτικό κρεσέντο και συμπεριέλαβε την ηχογράφηση σε ένα usb stick, για να αποδείξει στους παθιασμένους εραστές ότι δεν υπερβάλλει.

Με πληροφορίες από daily mail

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ