Η Καίτη Γαρμπή «δίκασε» όσους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον σάτυρο της Νέας Σμύρνης: «Υπάρχουν άρρωστα μυαλά» (pic)

Δημόσια θέση για όσους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον σάτυρο της Νέας Σμύρνης πήρε η Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή με μια δημόσια τοποθέτηση στο twitter πήρε θέση για την υπόθεση σεxουαλικής παρενόχλησης που κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα από τη Νέας Σμύρνη.

Η τραγουδίστρια «δίκασε» όσους προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τον 22χρονο σάτυρο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

«Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το θύμα τους να φοράει ρούχα που βγαίνουν εύκολα.

Θέλουμε να κυκλοφορούμε όπως μας αρέσει με ο,τι μας αρέσει και να νιώθουμε ασφαλείς! Είμαστε όλες μαζί σε αυτό, μέχρι να το καταλάβουν όλοι», έγραψε η Καίτη Γαρμπή στον λογαριασμό της στο twitter.

Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Ο δράστης που είναι φοιτητής αναγνωρίστηκε όχι μόνο από το τελευταίο του θύμα, αλλά και από 4 ακόμα που είχαν βρεθεί τον τελευταίο χρόνο στο… δρόμο του.

Η δράση του δεν ήταν περιορισμένη μόνο στην περιοχή της Νέας Σμύρνη, καθώς ανάλογες πράξεις είχε κάνει σε Παλαιό Φάληρο, Ακρόπολη και Καλλιθέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ