Μαρτυρική νύχτα για τον Νίκο Βέρτη και τους συνεργάτες του – Μπήκαν σε καταφύγιο στο Ισραήλ

Νίκος Βέρτης: Μαρτυρική ήταν η νύχτα για τον γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, αλλά και για τους συνεργάτες του, λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ. Αναλυτικότερα:

Νίκος Βέρτης: Σειρήνες πολέμου στο Τελ Αβίβ που βρίσκονταν ο τραγουδιστής

Θα μπορούσε, με όλα αυτά που συμβαίνουν, κάποιος να πει με σιγουριά πως δεν είναι και η τυχερή χρονιά του Νίκου Βέρτη. Μετά τις εξελίξεις με την δικαστική του διαμάχη πέρασε μια νύχτα τρόμου στο Ισραήλ. Ο ίδιος είχε στο πλευρό του τους συνεργάτες του.

Μαρτυρική νύχτα για τον Νίκο Βέρτη και τους συνεργάτες του – Μπήκαν σε καταφύγιο στο Ισραήλ - Εικόνα 1

Ενώ είναι τεταμένη η κατάσταση τα τελευταία εικοσιτετράωρα ανάμεσα στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη ο τραγουδιστής βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα με την ορχήστρα του. Αυτό, διότι σήμερα και αύριο έχει προγραμματισμένες συναυλίες.

Η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», εξασφάλισε βίντεο από την ώρα που η ορχήστρα του γνωστού τραγουδιστή έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Μάλιστα, ακούγονται οι σειρήνες του πολέμου. Πλήθος κόσμου τρέχει να σωθεί και κατευθύνεται προς το καταφύγιο.

Νίκος Βέρτης: Όλα όσα ανέφερε η συνεργάτιδά του για το περιστατικό στο Ισραήλ

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε μέσω skype με τη συνεργάτιδα ου Νίκου Βέρτη, Έλενα Παπαπαναγιώτου. Η ίδια περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βιώσαν.

«Άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Μας πήγαν σε καταφύγιο και μείναμε 1,5 με 2 ώρες. Μετά βγήκαμε και μας έφεραν με λεωφορείο στο ξενοδοχείο και μας δώσανε κάποιες οδηγίες, γιατί δεν γνώριζαν αν θα υπάρξει συνέχεια.», είπε μεταξύ άλλων η συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον γνωστό τραγουδιστή , ο οποίος του είπε ότι είναι καλά, αλλά είναι αρκετά αναστατωμένος.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ