Τζένη Χειλουδάκη: Η αλλαγή φύλου στα 13, το σκάνδαλο με τον εισαγγελέα, οι δυσκολίες και η αφαίρεση στήθους

Η Τζένη Χειλουδάκη γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1968, Σητεία.  Είναι Ελληνίδα DJ, πρώην μοντέλο, συγγραφέας και ιερόδουλη. Σε νεαρή ηλικία, ένοιωθε δυσφορία με το φύλο της και ξεκίνησε τη διαδικασία της φυλομετάβασης με χρήση ορμονών στην ηλικία των 13 ετών.

Της: Έπη Τρίμη

Η Τζένη ολοκλήρωσε τις χειρουργικές επεμβάσεις για επαναπροσδιορισμό φύλου στο Λονδίνο σε ηλικία 20 ετών.Τζένη Χειλουδάκη: Η αλλαγή φύλου στα 13, το σκάνδαλο με τον εισαγγελέα, οι δυσκολίες και η αφαίρεση στήθους - Εικόνα 1

Η φωτογράφηση με τη Σοφία Λόρεν

Μετά την εγχείρηση επανακαθορισμού φύλου, η Χειλουδάκη έγινε τοπ μόντελ στην Ελλάδα και πραγματοποίησε αρκετές φωτογραφήσεις σε ελληνικά περιοδικά. Περπάτησε σε catwalk στην Ιταλία και φωτογραφήθηκε μαζί με τη Σοφία Λόρεν. Η Χειλουδάκη ψηφίστηκε ως η «Ελληνίδα της χρονιάς» το έτος 2000.

Τζένη Χειλουδάκη: Η αλλαγή φύλου στα 13, το σκάνδαλο με τον εισαγγελέα, οι δυσκολίες και η αφαίρεση στήθους - Εικόνα 2

Η σχέση που σχολιάστηκε όσο καμία

Η Τζένη Χειλουδάκη, το 1997 σύναψε ερωτική σχέση με τον Εισαγγελέα Ρόδου Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ο οποίος την πρωτοσυνάντησε όταν ερευνούσε τα πορνεία της Ρόδου. Η σχέση οδήγησε σε εθνικό σκάνδαλο, και όταν τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο, ο Σακελλαρόπουλος την άφησε για να επιστρέψει στην οικογένειά του προκαλώντας εθνικό σκάνδαλο.

Τζένη Χειλουδάκη: Η αλλαγή φύλου στα 13, το σκάνδαλο με τον εισαγγελέα, οι δυσκολίες και η αφαίρεση στήθους - Εικόνα 3

Η απόσυρση από τα φώτα της δημοσιότητας

Σήμερα η Τζένη Χειλουδάκη ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη Σητεία της Κρήτης έχοντας αφήσει πίσω την πολυτάραχη διαδρομή της αδυνατώντας να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της και τα έξοδα της

Σήμερα εργάζεται περιστασιακά ως DJ ενώ όπως υποστηρίζει της χρωστούν χρήματα από εκδοτικό οίκο για τα δύο βιβλία που έγραψε . Αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της και τα έξοδα της γι αυτό υπέβαλε αίτηση για το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης των 200 ευρώ.

Τζένη Χειλουδάκη: Η αλλαγή φύλου στα 13, το σκάνδαλο με τον εισαγγελέα, οι δυσκολίες και η αφαίρεση στήθους - Εικόνα 4

Η αγάπη στα ζώα

Η Τζένη Χειλουδάκη έχει αφιερώσει τη ζωή της στα αδέσποτα ζώα και αποκαλύπτει ότι ζει με δωρεές αφού όπως έγραψε στο προφίλ της στο facebook: «εκεί με οδήγησε η χαζομάρα της νιότης μου που δεν κράτησα τα χρήματά μου όταν αυτά έπεφταν τσουβάλια στα πόδια μου».

Σήμερα φροντίζει εννέα «σκυλόπαιδα» και εννέα «γατόπαιδα», όπως τα αποκαλεί. «Δεν ντρέπομαι καθόλου να κάνω τη ζητιάνα για αυτά…. Καθόλου όμως…. Ανθρώπινο είναι… Μέχρι λοιπόν να γίνει το δικαστήριο και να πάρω τα χρήματα που μου οφείλει ο εκδοτικός οίκος, θα ζητιανεύω για να είναι ασφαλή και χορτάτα τα “παιδιά” μου…», εξομολογείται.

Τζένη Χειλουδάκη: Η αλλαγή φύλου στα 13, το σκάνδαλο με τον εισαγγελέα, οι δυσκολίες και η αφαίρεση στήθους - Εικόνα 5

Το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο

Η Τζένη Χειλουδάκη, που ήταν η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που είχε αλλάξει φύλο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα μετά το Πάσχα θα χρειαστεί να αφαιρέσει το στήθος της.

«»Πλάσματά μου πανέμορφα……λοιπόν αρχικά να σας ευχαριστήσω για τα εκατοντάδες ινμποξ σας σχετικά με την υγεία μου…..ε

Είχα σκοπό να σας κάνω βιντεακι να σας πω τα νέα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και έτσι θα σας τα γράψω εδώ…..έχουμε και λέμε και είναι οριστικό…πήρα τις απαντήσεις μετά τον υπέρηχο που έκανα…

μετά το Πάσχα θα αφαιρέσω τα στήθη μου……έχω ραντεβού εδώ στο νοσοκομείο και έπειτα στο Παγνη στο Ηράκλειο που θα γίνει το χειρουργείο… .Αθήνα είναι αδύνατο να ανέβω…..έχω τα ζώα μου έχω τη μάνα μου..», ανέφερε μεταξύ άλλων.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση της Τζένης Χειλουδάκη:

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ