Ακρίτα για Γλυκά Νερά: «Όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε αλλά δεν τολμάμε να το πούμε»

Ελλάδα

Οι εξελίξεις για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά είναι καταιγιστικές καθώς υπάρχουν ευρήματα που έφεραν ανατροπές.

Στη ΓΑΔΑ με ελικόπτερο της ΕΛΑΣ μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος της δολοφονημένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, κάτι που πυροδότησε εξελίξεις στην υπόθεση καθώς πληθαίνουν συνεχώς οι πληροφορίες για την υπόθεση.

Τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών «μίλησαν» και ανέτρεψαν τα πάντα καθώς υπάρχουν ασυμφωνίες των στοιχείων με το σκηνικό που περιέγραψε ο 32χρονος στους αστυνομικούς.

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, καθώς το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είχε συγκλονίσει τους πάντες για την ωμότητα της βίας.

Τις εξελίξεις σχολίασε μέσω Facebook η Έλενα Ακρίτα, με μία εξαιρετικά λιτή και αινιγματική τοποθέτηση.

«Για τα Γλυκά Νερά όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε αλλά δεν τολμάμε να το πούμε» αναφέρει.

Σημειώνεται ότι τα τρία δεδομένα που διαπίστωσαν τα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι ότι:

– – Η κάρτα μνήμης της κάμερας είχε αφαιρεθεί την προηγούμενη ημέρα από αυτή της δολοφονίας.

– Το smart watch που είχε στο χέρι της η 20χρονη κατέγραψε σε βιομετρική εφαρμογή παλμούς σε χρόνο που σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου ήταν νεκρή.

– Εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο δείχνει μετακίνησή του βάσει ύψους από τη σοφίτα όπου διαπράχθηκε το έγκλημα στο υπόγειο της μονοκατοικίας και σε χρόνο που σύμφωνα με την κατάθεσή του, ήταν δεμένος. Ο πιλότος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ