Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά σε βραδινή τους έξοδο

Επικαιρότητα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει την απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Το ζευγάρι μένει μαζί και είναι αχώριστο! Η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερά της καθώς ετοιμάζει δυναμικό comeback στην τηλεόραση ενώ έχει αποκτήσει και μία ιδανική σιλουέτα. Με τον σύντροφό της βγήκαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο YTON όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορώντας σατέν, μίνι φόρεμα που τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της διασκέδασαν με την παρέα του με το ζευγάρι να μη σταματάει τις αγκαλιές.

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά σε βραδινή τους έξοδο - Εικόνα 1 Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά σε βραδινή τους έξοδο - Εικόνα 2 Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά σε βραδινή τους έξοδο - Εικόνα 3 Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά σε βραδινή τους έξοδο - Εικόνα 4 Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά σε βραδινή τους έξοδο - Εικόνα 5 Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά σε βραδινή τους έξοδο - Εικόνα 6 Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά σε βραδινή τους έξοδο - Εικόνα 7 Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Αγκαλιές και φιλιά σε βραδινή τους έξοδο - Εικόνα 8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ