Τα καρντάσια: Άντρας έχει για κολλητό τον αδερφό της κοπέλας του με σύνδρομο Down – Βίντεο

Επικαιρότητα

Ένας νεαρός άντρας έχει γίνει ο καλύτερος φίλος με τον αδερφό της κοπέλας του, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Down. Οι δυο τους έχουν γίνει viral στο TikTok και μοιράζονται περισσότερους από 400 χιλιάδες θαυμαστές.
Ο 31χρονος Κίραν Ο’ Ντόνελ και ο 25χρονος Μπιλ Κούπερ γνωρίστηκαν πριν 10 χρόνια όταν ο Κίραν άρχισε να βγαίνει με την αδερφή του Μπιλ.

Τα δύο αγόρια έκτοτε έχουν γίνει αχώριστοι. Το ξεκαρδιστικό δίδυμο λατρεύει να αράζει μαζί, να μιλούν με αστεία προφορά, να παίζουν βιντεο-παιχνίδια, να χορεύουν στους αγαπημένους τους ρυθμούς και φυσικά να σκαρώνουν φάρσες ο ένας στον άλλον.

 

Πλέον το αστείο παρεάκι από τη Μιλντούρα στη Βικτόρια της Αυστραλίας τραβάει ξεκαρδιστικά βίντεο και τα ανεβάζει στον κοινό λογαριασμό τους στο TikTok, όπου ήδη έχουν πάνω από 400 χιλ. ακόλουθους.

“Απλά έχουμε ταιριάξει και τα πάμε τόσο καλά και έχει σταθεί μια στ’ αλήθεια καλή και θετική φιλία για τα τελευταία 10 χρόνια” λέει ο Κίραν.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πρώτη φορά όταν ο Κίραν άρχισε να βγαίνει με την αδερφή του Μπιλ, τη Λούσι.

“Η Λούσι με είχε προειδοποιήσει ότι ο Μπιλ ήταν λιγάκι εξυπνάκιας και μου είχε πει να προετοιμαστώ” θυμάται ο Κίραν για την πρώτη τους γνωριμία.

“Ο Μπιλ θα μου την πει όταν πιστεύει ότι τα αστεία μου δεν έχουν πλάκα. Αυτό έκανε και την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε” λέει ο Κίραν.

“Αλλά κολλήσαμε τόσο καλά και έκτοτε είμαστε τα καλύτερα φιλαράκια” λέει ο Κίραν.

“Παλιά βλεπόμασταν σχεδόν κάθε μέρα, μιας και ο Μπιλ ήταν κολλημένος σπίτι μου κατά τη διάρκεια της καραντίνας για τον κορονοϊό” λέει ο 31χρονος.

“Τώρα έχει μετακομίσει, αλλά περνάμε τα σαββατοκύριακα μαζί. Η σχέση μας έχει γίνει πιο δυνατή και εκτιμάμε όσα μας ενώνουν. Αλλά ακόμη με ενοχλεί και τον ενοχλώ κι εγώ πάρα πολύ. Ακριβώς όπως θα γινόταν με τον μικρό μου αδερφό” λέει ο Κίραν για τον αδερφό της κοπέλας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ