Απαράδεκτο σχόλιο Ιωάννας Τούνη για όσους δεν δουλεύουν λόγω καύσωνα: «Δε θέλουν δουλειά, έχουν πολλά λεφτά»

Επικαιρότητα

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στους Παξούς για διακοπές το Σαββατοκύριακο και μία δήλωση που έκανε, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter.

Ειδικότερα, η influencer και επιχειρηματίας διαπίστωσε πως το ωράριο καταστημάτων άλλαξε μετά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα στη χώρα μας, με την Ιωάννα Τούνη να προχωράει σε σχετικά ανάρτηση στο instagram, εκφράζοντας το παράπονό της.

Η Ιωάννα Τούνη προκαλεί αντιδράσει με τη νέα της δήλωση

Όπως υπογράμμισε “έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί. Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε”.

Απαράδεκτο σχόλιο Ιωάννας Τούνη για όσους δεν δουλεύουν λόγω καύσωνα: «Δε θέλουν δουλειά, έχουν πολλά λεφτά» - Εικόνα 1

Δεν είναι η πρώτη φορά που μία δήλωση της Ιωάννας Τούνη προκαλεί έντονες αντιδράσεις, αφού η ίδια έκανε την περιβόητη δήλωση για τον μισθό των 800 ευρώ.

“Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”, είχε επισημάνει σε συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τη δήλωση της Ιωάννας Τούνη

Η εν λόγω δήλωση προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις, με πολλούς χρήστες του Twitter να την κατηγορούν πως δεν αντιλαμβάνεται τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν πολλοί εργαζόμενοι με το lockdown και τις υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας.

Άλλη μια άτυχη στιγμή για την Ιωάννα Τούνη μετά την πρόσφατη δήλωση για του Παξούς που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter…

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ