Η 26χρονη Μαρία μεγάλωσε μέσα στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, σπούδασε και σήμερα διηγείται την ιστορία της

Επικαιρότητα

Χαμόγελο του παιδιού: Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στην εκπομπή της «Μαζί σου», τον Κώστα Γιαννόπουλο, εμπνευστή και ιδρυτή του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού». Μαζί του, ήταν ένα από τα παιδιά που μεγάλωσαν σε αυτήν την οικογένεια. Πλέον έχει ακολουθήσει τον δικό της δρόμο στο μονοπάτι της ζωής.

Χαμόγελο του παιδιού: Μια αληθινά δυνατή ιστορία από την Μαρία
Η Μαρία βρέθηκε στην αγκαλιά του «Χαμόγελου του παιδιού», όταν ήταν μόλις έξι ετών. Μαζί της, βρισκόταν ο κατά τρία χρόνια μικρότερος αδερφός της. Ξεπερνώντας μαζί, την τραγική ιστορία της οικογένειάς τους, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα λαμπρό μέλλον.

Η 26χρονη σήμερα Μαρία έφυγε από το σπίτι του «Χαμόγελου», όταν έγινε 18 ετών και ένιωσε έτοιμη να βγει στην κοινωνία και να ακολουθήσει τα δικά της όνειρα. Σπούδασε νοσηλευτική. Ώστε να μπορεί να βοηθάει όσους την έχουν ανάγκη. Ενώ σε λίγο καιρό αναμένεται να παντρευτεί τον σύντροφό της και να φτιάξει τη δική της οικογένεια.»

«Ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου, πρέπει να το λέμε αυτό! Δεν πρέπει να πατάμε στο παρελθόν, πρέπει να το αποδεχόμαστε, να συμφιλιωνόμαστε με το παρελθόν μας. Να προχωράμε τη ζωή μας και να ξέρουμε ότι ποτέ δεν είμαστε μόνοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ