Πέτρος Φιλιππίδης: Η συναισθηματικά φορτισμένη επίσκεψη από την σύζυγό του – Ετοιμάζει αίτημα αποφυλάκισης

Επικαιρότητα

Στη φυλακή βρίσκεται μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και λίγες ημέρες και δέχθηκε και το πρώτο επισκεπτήριο. Προφυλακιστέος στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σχεδόν μια εβδομάδα τώρα βρίσκεται στις φυλακές και χθες είχε το το πρώτο του επισκεπτήριο. Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του ηθοποιού φέρεται να ετοιμάζει το αίτημα αποφυλάκισης.

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, ήταν η πρώτη επίσκεψη του ηθοποιού στις φυλακές της Τρίπολης όπου και βρίσκεται.

Το επισκεπτήριο ήταν συναισθηματικά πάρα πολύ φορτισμένο, την ίδια στιγμή που ο Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζεται να μπει σε θάλαμο με άλλους κρατούμενους.  Ολοκληρώνεται η περίοδος καραντίνας σε ειδικό κελί απομόνωσης για τον κορονοϊό.

Ο γνωστός κωμικός θα βρίσκεται πιθανότατα στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά μαζί και με περίπου άλλους 20 κρατούμενους. Πάντως, όπως προαναφέρθηκε, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη πρόκειται το επόμενο διάστημα να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης για τον πελάτη του.

Πηγή: thecaller.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ