Εύη Δρούτσα: “Βλέπεις τον Βασίλη Καρρά και λες «γιατί ρε συ έγινε έτσι;»”

Επικαιρότητα

Η Εύη Δρούτσα σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, σχολίασε τα μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος, μεταξύ των οποίων και τον Βασίλη Καρρά.

Επίσης, η στιχουργός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα, την εξέλιξη του Κωνσταντίνου Αργυρού, αλλά και τα νεύρα που είχε με τον Στέφανο Κορκολή.

Όπως υπογράμμισε «ήταν άψογη η συνεργασία μου με την Μαρινέλλα. Έχουμε κάνει τέσσερις δίσκους μαζί. Γελάγαμε πολύ. Η Μαρινέλλα είναι κυρία, δεν προσπαθεί να γίνει», ενώ κυρία χαρακτήρισε και την Άντζελα Δημητρίου και πρόσθεσε «είναι η καλύτερη ζεμπεκλού».

Η Εύη Δρούτσα για την προσωπική της ζωή

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Εύη Δρούτσα επεσήμανε «το τραγούδι “ο δικός μου ο δρόμος” είναι η ζωή μου. Έκλαψα με αυτό το τραγούδι και κλαίω ακόμα. Στη ζωή μου μόνο μοναξιά έχω νιώσει. Στη δουλειά μου είμαι δυνατή, στη ζωή μου είμαι στόκος. Πολύ στόκος… Δεν την έφτιαξα σωστά».

Σχετικά με το τραγούδι που ξεχώρισε αυτό το διάστημα, σημείωσε «δεν έχω ακούσει κανένα μεγάλο τραγούδι. Μου άρεσε πολύ το “η Αθήνα μου”. Ο Αργυρός κάνει μεγάλη επιτυχία. Εμείς είχαμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Fame Story και έφυγε πολύ νωρίς. Αυτός ο άνθρωπος προσπάθησε και έγινε αυτός».

Η άποψη της Εύης Δρούτσα για τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου

Για τον Στέφανο Κορκολή, η Εύη Δρούτσα τόνισε “με νευρίασε πάρα πολύ ο Κορκολής, γιατί αποποιήθηκε τα τραγούδια που είχε κάνει”, η Νατάσα Θεοδωρίδου, στο CD με τα παλιά τραγούδια, της άρεσε υπερβολικά, καθώς είναι η παλιά καλή λαϊκή φωνή, για τον Βασίλη Καρρά είπε “τον αγαπάω πάρα πολύ. Τον βλέπεις όμως και λες “γιατί ρε συ έγινε έτσι;”.

Τον Τριαντάφυλλο χαρακτήρισε πολύ καλό συνθέτη, καθώς έγραψε καταπληκτικά τραγούδια στη Νατάσα, ενώ η Εύη Δρούτσα αποκάλυψε πως η Καίτη Γαρμπή απέρριψε τον “Παλιόκαιρο”.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ