Εβελίνα Παπούλια: «Στον δεύτερο γάμο μου χώρισα το ίδιο βράδυ. Είπα μέσα μου ότι δε μου αξίζει αυτό»

Επικαιρότητα

Η γνωστή ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου, όπου και μίλησε για τα διαζύγια, αλλά και για τον φριχτό θάνατο που βρήκε πριν χρόνια ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Εβελίνα Παπούλια: Η «ταμπέλα» της απρόσιτης

Για την μεγάλη επιτυχία με τους «Δύο Ξένους» αλλά και για τη φήμη της «απρόσιτης» ανέφερε η ηθοποιός πως: «Πάντα ήμουν έτσι, ακόμα και σε περιόδους μεγάλης επιτυχίας. Ήμουν πάντα low profile….Την περίοδο των Δυο Ξένων είχα τη φήμη της απρόσιτης γιατί είχα δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις και από κάποια στιγμή και μετά αναγκάστηκα να πω πάρα πολλά όχι. Έτσι βγήκε η φήμη της απρόσιτης αλλά στην πραγματικότητα είχα κουραστεί γιατί πάνω κάτω όλοι τα ίδια με ρώταγαν».

Εβελίνα Παπούλια: «Στον δεύτερο γάμο μου χώρισα το ίδιο βράδυ. Είπα μέσα μου ότι δε μου αξίζει αυτό» - Εικόνα 1

Ο τσακωμός με τον Αλέξανδρο Ρήγα και ο Νίκος Σεργιανόπουλος

«Το πρώτο μπαμ ήταν οι «Δυο Ξένοι». Με το που πήρα το σενάριο και το διάβασα γέλαγα. Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν ήξερα πόσο καλά. Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο γιατί δε προλάβαινα οπότε δεν ήξερα τι γίνεται… Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ… Ήταν να έχουμε μια τρίτη μισή σεζόν. Κάποια στιγμή είχαμε έναν τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που δε κράτησε πολύ, είχα κάνει ένα ραντεβού με το Mega είχαμε βρει τα ωράρια αλλά δεν πήγε τελικά. Νομίζω ότι δεν πήγε γιατί ο Αλέξανδρος πήγε στρατό» δήλωσε για την συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα στους Δύο Ξένους.

«Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ. Θα πω τον αγαπώ και όχι τον αγαπούσα. Τον αγαπώ… Είναι ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την καριέρα μου…. Με είχε συγκλονίσει όλο αυτό, δεν ήθελα να μιλάω και ακόμα ταράζομαι. Ίσως φταίει και ο τρόπος που το είχαν προσεγγίσει τα μέσα. Το να μη σέβεσαι έναν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή είναι ότι χειρότερο. Ήταν ένας πολύ κλειστός και γλυκός άνθρωπος. Αγαπούσε πολύ τις γυναίκες, ήταν πολύ κύριος. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον» δήλωσε η Παπούλια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Εβελίνα Παπούλια: «Δεν μου πηγαίνει ο γάμος»

Τέλος, ερωτηθείσα η Εβελίνα Παπούλια για τους γάμους της δήλωσε: «Είχα δυο γάμους, πολύ πετυχημένους… Ο γάμος ήταν η τελευταία ευκαιρία αυτές οι σχέσεις να ξανασταθούν στα πόδια τους… Έχω την αίσθηση ότι δε μου πηγαίνει ο γάμος. Δε μπορώ να εξηγήσω απόλυτα το γιατί…

Και στους δυο γάμους μου, νομίζω ότι οι σχέσεις είχαν τελειώσει πριν το γάμο και παλεύαμε και οι δυο να σώσουμε κάτι. Στον πρώτο γάμο σαφώς έπαιξε ρόλο και η εγκυμοσύνη, ήμασταν πολύ λίγο καιρό μαζί, είπαμε απλά να το κάνουμε, ήμασταν και πολύ φίλοι όμως… Ο γάμος μας κράτησε 1.5 χρόνο… Μετά μέναμε πάνω κάτω… Στον δεύτερο γάμο χώρισα το ίδιο βράδυ. Μετά από έναν μήνα βγήκε το διαζύγιο, πριν ήμασταν έξι χρόνια μαζί…. Μετά τον γάμο ήταν λίγο πιο επιθετική η συμπεριφορά και είπα μέσα μου ότι δε μου αξίζει αυτό».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ