Κόλαφος η Μάρα Μεϊμαρίδη κατά της Μπακοδήμου: «Αγραμματοσύνη. Δεν έχω δει καμία εκπομπή της. Με μισεί»

Επικαιρότητα

Η Μάρα Μεϊμαρίδη φαίνεται πως δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με την επιτροπή του J2US, δηλώνοντας στις κάμερες πώς θέλουν την αποχώρησή της από το σόου.

Μετά την ολοκλήρωση του live, η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα», η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Μαρία Μπακοδήμου.

Μάρα Μεϊμαρίδη: Τι δήλωσε για την Μαρία Μπακοδήμου

Η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ναι, η επιτροπή με μισεί, δεν θέλει να με κρατήσει. Το ξέρω εκ των έσω κι έχω μια διαίσθηση. Η Μαρία Μπακοδήμου με μισεί πιο πολύ και φοβάται τον Harry Potter γιατί πετούσε δωράκια. Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη. Δεν έχω δει καμία εκπομπή που έχει παρουσιάσει. Πώς να την κρίνω;».

Από τη μεριά της, η Μαρία Μπακοδήμου, σχολίασε: «Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Ναι, εντάξει που δεν με έχει δει στην τηλεόραση. Όλα κομπλέ. Δεν έχω να πω τίποτα ρε παιδιά. Την δουλειά μας κάνουμε και την πλάκα μας».

Νωρίτερα η κα. Μεϊμαρίδη μιλώντας στην Ελένη Βουλγαράκη και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» δήλωσε: «Στην κριτική επιτροπή και η Μαρία Κάλλας να έρθει θα της πουν” μαντάμ, κι εσείς πολύ τσιρίζετε».

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ