Νίκος Καρβέλας: Πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του, έγκυος στον 5ο μήνα η Έλενα Φερεντίνου

Επικαιρότητα

Ο Νίκος Καρβέλας πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά, καθώς η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου, είναι έγκυος.

Ο 70χρονος συνθέτης και η 31χρονη Ελενα Φερεντίνου είναι ζευγάρι την τελευταία διετία και η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του παιδιού τους, σε τέσσερις περίπου μήνες.

Ο Νίκος Καρβέλας για τρίτη φορά πατέρας

Η Έλενα Φερεντίνου βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ περιμένουν αγοράκι.

Η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα είναι γνωστή τραγουδίστρια και όπως είναι φυσικό, ο συνθέτης της έχει γράψει τραγούδια, τα οποία κυκλοφορούν από την Panik.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Έλενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα, αφού με την Αννα Βίσση έχουν αποκτήσει τη μοναχοκόρη τους Σοφία και με την Αννίτα Πάντα έχει αποκτήσει τον έφηβο, πλέον, Ανδρέα.

Νίκος Καρβέλας: Πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του, έγκυος στον 5ο μήνα η Έλενα Φερεντίνου - Εικόνα 1

Νίκος Καρβέλας: Πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του, έγκυος στον 5ο μήνα η Έλενα Φερεντίνου - Εικόνα 2

Εξαιρετικές σχέσεις του Νίκου Καρβέλα με τις πρώην συζύγους του

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Καρβέλας διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τις δύο πρώην συζύγους του, ενώ εξαιρετικές είναι και οι σχέσεις των δύο πρώην συζύγων του με τη νέα σύντροφό του.

Όλοι μαζί, όπως και ο σύντροφος της Αννίτας Πάνια, Νίκος Σαμοΐλης, έχουν βρεθεί μαζί στο σπίτι της παρουσιάστριας στην Καλαμάτα, ενώ για κάποιο διάστημα έζησαν εκεί ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου, καθώς είχαν πάει για διακοπές, ενθουσιάστηκαν και αποφάσισαν να μείνουν για ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Νίκος Καρβέλας: Πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του, έγκυος στον 5ο μήνα η Έλενα Φερεντίνου - Εικόνα 3

Νίκος Καρβέλας: Πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του, έγκυος στον 5ο μήνα η Έλενα Φερεντίνου - Εικόνα 4

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ