Φάρμα – Μάνος Πανταζής: Το γοητευτικό μοντέλο των ‘90s, η σχέση με την Κάτια Ζυγούλη και ο γάμος

Επικαιρότητα

Επέστρεψε για άλλη μία χρονιά η «Φάρμα» με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Ανάμεσα στους 18 παίκτες που είδαμε στην πρεμιέρα και διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο είναι ο Μάνος Πανταζής.

Μάνος Πανταζής: Το μόντελινγκ και ο γάμος

Ο Μάνος Πανταζής ήταν ένα από τα μοντέλα που μεσουράνησαν την δεκαετία του ’90. Σήμερα το πρώην μοντέλο είναι 46 ετών και ασχολείται επιχειρηματικά με τον χώρο της εστίασης.

Αν και ο Μάνος Πανταζής στο παρελθόν δήλωνε αμετανόητος εργένης, παντρεύτηκε και δημιούργησε μία υπέροχη οικογένεια με την Αργυρώ Παντελεάκη.

Ο ίδιος στο παρελθόν υποστήριζε: «Όταν έχεις φτάσει στα 35 και δεν σου έχει τύχει κάτι σοβαρό – με προοπτική γάμου – λες: ”Πέρασαν τα χρόνια και εγώ ασχολούμαι ακόμη με την δουλειά”. Κάτι αντίστοιχο είχα πάθει και εγώ. Είχα βάλει την προσωπική μου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Έρχεται η στιγμή όμως που βρίσκεις τον δάσκαλό σου. Γνωρίζεις ξαφνικά έναν άνθρωπο και λες: “Τώρα ναι, μπορώ να ζήσω με αυτή τη γυναίκα μια ζωή”».

Φάρμα – Μάνος Πανταζής: Το γοητευτικό μοντέλο των ‘90s, η σχέση με την Κάτια Ζυγούλη και ο γάμος - Εικόνα 1

Φάρμα – Μάνος Πανταζής: Το γοητευτικό μοντέλο των ‘90s, η σχέση με την Κάτια Ζυγούλη και ο γάμος - Εικόνα 2

Ο ίδιος μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε την κατά 11 χρόνια μικρότερή του Αργυρώ Παντελεάκη. «Όταν τη γνώρισα συνέχιζα να λέω ότι εγώ δεν θα παντρευτώ ποτέ. Είχα μια πολύ έντονη ζωή σε όλα τα επίπεδα και το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν ο γάμος. Ο γάμος σου προσφέρει ηρεμία, γαλήνη, ευτυχία. Δεν είναι τόσο τραγικός όσο τον είχα πλάσει στο μυαλό μου», είχε δηλώσει ο Μάνος Πανταζής σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Άννα και την Εύα.

Φάρμα – Μάνος Πανταζής: Το γοητευτικό μοντέλο των ‘90s, η σχέση με την Κάτια Ζυγούλη και ο γάμος - Εικόνα 3

Φάρμα – Μάνος Πανταζής: Το γοητευτικό μοντέλο των ‘90s, η σχέση με την Κάτια Ζυγούλη και ο γάμος - Εικόνα 4

Η σχέση του Μάνου Πανταζή με την Κάτια Ζυγούλη

Ωστόσο, στα τέλη της δεκαετίας του 90, ο Μάνος Πανταζής διατηρούσε σχέση με την ανερχόμενη τότε Κάτια Ζυγούλη. «Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ωραίο να ξυπνάς και να έχεις στην αγκαλιά σου έναν όμορφο άντρα, όπως είναι ο Μάνος», είχε εξομολογηθεί η Κάτια Ζυγούλη στο περιοδικό Down Town το 1999.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ