18χρονη δεχόταν χυδαία μηνύματα από συμφοιτητές της και εκείνη τα έδειξε στις μανάδες τους

Επικαιρότητα

Μια 18χρονη φοιτήτρια, η οποία δεχόταν χυδαία μηνύματα από τρεις συμφοιτητές της, πήρε την κατάσταση στα χέρια της και προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της, έστειλε φωτογραφίες στις μαμάδες των αγοριών.

Ξένο δημοσίευμα αναφέρει πως 18χρονη λάμβανε χυδαία μηνύματα από τρεις συμφοιτητές της. Η ίδια προκειμένου να σταματήσει την αποτρόπαια αυτήν κατάσταση, αποφάσισε να βγάλει φωτογραφία τα μηνύματα που της έστελναν και να τα προωθήσει στις μαμάδες αυτών των νεαρών.

Η 18χρονη φοιτήτρια εξήγησε πώς ήρθε σε επαφή με τις μητέρες των συμφοιτητών της που την παρενοχλούσαν καθημερινά και πώς τις ενημέρωσε για το τι ακριβώς της έκαναν οι γιοι τους.

Πώς μία 18χρονη κοινοποίησε τα χυδαία μηνύματα που της έστελναν οι συμφοιτητές της

«Είμαι 18 χρονών και πρωτοετής φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο. Έχω πέσει θύμα εκφοβισμού και παρενόχλησης από τρεις συμφοιτητές μου. Μου στέλνουν χυδαία μηνύματα και ακατάλληλες φωτογραφίες. Πιστεύω ότι καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται. Θα μπορούσα να τους μπλοκάρω αλλά αποφάσισα να αποθηκεύσω μέσω screenshot κάθε μήνυμα που μου έστελναν και να τα δείξω στις μαμάδες τους.

Βρήκα τα προφίλ τους στο Facebook και τους έστειλα τα screenshot και τους εξήγησα ποια είμαι και πώς με παρενοχλούν οι γιοι τους. Οι γυναίκες σοκαρίστηκαν από τα όσα είδαν και μου είπαν ότι είναι με το μέρος μου. Οι περισσότεροι φίλοι μου θεωρούν ότι έπραξα σωστά και ότι τους άξιζε. Υπάρχουν και κάποιοι όμως που υποστηρίζουν ότι το παράκανα και ότι δεν έπρεπε να μιλήσω στις μαμάδες τους καθώς δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στην οικογένειά τους. Θα έπρεπε να μην το είχα κάνει;» αναφέρει η 18χρονη.

Μάλιστα φέρεται η 18χρονη να προειδοποίησε τους τρεις νεαρούς, πριν προβεί στην κοινοποίηση των μηνυμάτων, χωρίς όμως να πτοούνται, αντιθέτως της έστελναν περισσότερα μηνύματα. Oι χρήστες του Reddit υποστήριξαν την φοιτήτρια, λέγοντάς ότι έπραξε σωστά, ενώ μία μητέρα σχολίασε «Αν ο γιος μου έκανε κάτι τέτοιο, θα ήθελα να το ξέρω».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ