59χρονος παιδεραστής παρέσυρε αθώα dnha κοριτσάκια με δόλωμα ένα σκυλάκι και τα κακοποιούσε σεξουαλικά

Ελληνες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 59χρονου που φέρεται να θώπευε τα κορίτσια dnha σε απόκρυφα σημεία, παρασύροντάς με «δόλωμα» ένα σκυλάκι, στα Τρίκαλα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την κακουργηματική πράξη της αποπλάνησης παιδιών με θύματα κοριτσάκια τα οποία δεν συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη της ηλικίας τους τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον:

ΚΥΡΓΙΑ Αθανάσιο του Χρήστου και της Μαρίας, γεν. 1959 στα Τρίκαλα

59χρονος παιδεραστής παρέσυρε αθώα κοριτσάκια με δόλωμα ένα σκυλάκι και τα κακοποιούσε σεξουαλικά - Εικόνα 2

59χρονος παιδεραστής παρέσυρε αθώα κοριτσάκια με δόλωμα ένα σκυλάκι και τα κακοποιούσε σεξουαλικά - Εικόνα 3

59χρονος παιδεραστής παρέσυρε αθώα κοριτσάκια με δόλωμα ένα σκυλάκι και τα κακοποιούσε σεξουαλικά - Εικόνα 4

Η εν λόγω δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, κυρίως των ανηλίκων, αλλά και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης εκ μέρους του ομοειδών πράξεων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 24310-63022 και 24310-63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων. Υπενθυμίζεται dnha πως εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ