5χρονη με καρκίνο φωτογραφίζεται σαν πριγκίπισσα της Disney και στέλνει μήνυμα δύναμης

Disney

Δίνει έναν μεγάλο αγώνα με επιθετική μορφή καρκίνου στα νεφρά. Όμως, για λίγο άφησε πίσω της την πρόκληση που κλήθηκε να ζήσει σε τόσο μικρή ηλικία και η 5χρονη Αριάννα Ταφτ από το Ρόουντ Άιλαντ μεταμορφώθηκε σε πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ για μία γλυκύτατη φωτογράφιση.

Το χαμόγελο της μικρής κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης έφτανε μέχρι τα αυτιά της.

«Το να τη βλέπω ντυμένη σαν μαγική πριγκίπισσα είναι πραγματικά εκπληκτικό. Κοιτάζω τις φωτογραφίες της και ξέρω ότι είναι η Άρι, η κορούλα μου, αλλά πραγματικά μοιάζει σαν να πρωταγωνιστεί στη δική της ταινία», ανέφερε χαρούμενος ο μπαμπάς της, Ράιαν.

5χρονη με καρκίνο φωτογραφίζεται σαν πριγκίπισσα της Disney και στέλνει μήνυμα δύναμης - Εικόνα 3

Πηγή: Ashley Richer Photography / Facebook

Για το μικρό κοpίτσι, το οποίο έχει έναν 13 εκατοστών όγκο στο νεφρό της, η φωτογράφιση ήταν μία φωτεινή αχτίδα κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, που της επέτρεψε να ξεφύγει λίγο από τις καθημερινές προκλήσεις που βιώνει με την υγεία της και να αγκαλιάσει την πριγκίπισσα που κρύβει μέσα της.

«Η αγαπημένη της ταινίας είναι η Frozen και ξετρελάθηκε που μπόρεσε να γίνει για λίγο η Elsa», δήλωσε η φωτογράφος, Ashley Richer. Πρόσθεσε ότι στη μικρή Αριάννα άρεσε πολύ η στολή της Χιονάτης τόσο πολύ, που δεν έβγαλε το φόρεμα μέχρι να φτάσει στο σπίτι της μετά τη φωτογράφιση.

5χρονη με καρκίνο φωτογραφίζεται σαν πριγκίπισσα της Disney και στέλνει μήνυμα δύναμης - Εικόνα 5

Πηγή: Ashley Richer Photography / Facebook

Η Richer δωρίζει τις θεματικές της φωτογραφίες σε παιδιά με καρκίνο από το 2018 στη μνήμη του ενός έτους γιου μίας φίλης της, ο οποίος πέθανε από την ασθένεια το 2017.

Η Αριάννα υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου από το νεφρό, όμως ο καρκίνος επέστρεψε και παραμένει στο άλλο της νεφρό, ενώ έκανε μεταστάσεις στους πνεύμονες, το συκώτι και τους λεμφαδένες. Παρά τη δύσκολη κατάσταση της υγείας της όμως, η Αριάννα συνεχίζει να είναι δυνατή και στοχεύει να ολοκληρώσει τις χημειοθεραπείες της.

5χρονη με καρκίνο φωτογραφίζεται σαν πριγκίπισσα της Disney και στέλνει μήνυμα δύναμης - Εικόνα 7

Πηγή: Ashley Richer Photography / Facebook

«Ακούει κανείς καρκίνο και σκέφτεται όλα αυτά τα αρνητικά πράγματα, τα οποία τον συνοδεύουν. Αλλά εκείνη δεν έχει επιτρέψει ούτε μία ημέρα να γίνει δύσκολη. Δεν γίνεται να την κοιτάξετε και να μην δείτε ότι έχει τόση δύναμη. Εκπροσωπεί το «φαλακρό είναι όμορφο» και ένα παιδί χωρίς μαλλιά μπορεί να γίνει μία πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ, όποτε θέλει», λέει ο μπαμπάς της.

5χρονη με καρκίνο φωτογραφίζεται σαν πριγκίπισσα της Disney και στέλνει μήνυμα δύναμης - Εικόνα 9

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ