75χρονος εθελοντής επισκέπτεται καθημερινά καταφύγιο ζώων και κοιμάται με τις γάτες

pets

Οι γάτες αγαπούν πολύ μια ζεστή αγκαλιά και έναν καλό ύπνο, οπότε αν το σκεφτείτε, ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει για να βοηθήσεις μερικές γάτες από το να τους κάνεις παρέα για ένα καλό χουζούρεμα;

Ο 75χρονος Terry Lauerman το γνωρίζει αυτό και κάθε μέρα επισκέπτεται το τοπικό καταφύγιο ζώων για πάρει ένα υπνάκο με τις γάτες.

Το προσωπικό του καταφυγίου Safe Haven Pet στο Green Bay του Ουισκόνσιν δήλωσε ότι πήγε την πρώτη φορά με μια βούρτσα στο χέρι και ρώτησε αν θα μπορούσε να βουρτσίζει το τρίχωμα στις γάτες. “Απλά μπήκε μέσα και άρχισε να βουρτσίζει τις γάτες”, δήλωσε στο HuffPost η ιδρύτρια του καταφυγίου Elizabeth Feldhausen. “Τελικά του προτείναμε να γίνει και επίσημα εθελοντής και να συμπληρώσει την αίτηση”.

Ο Terry επισκέπτεται το καταφύγιο καθημερινά, παραμένοντας για περίπου 3 ώρες κάθε φορά. Ξεκινάει να βουρτσίζει μια γάτα για αρκετή ώρα και συνήθως μετά αποκοιμιέται.  Όταν ξυπνήσει, επαναλαμβάνει τη διαδικασία με την επόμενη γάτα. Όπως έχει δηλώσει μάλιστα ο ίδιος, “το βούρτσισμα είναι μια σπουδαία εμπειρία τόσο για τον ίδιο, όσο και για τις γάτες”.

Η δημοσιότητα που προέκυψε έχει αποφέρει αμοιβαία οφέλη καθώς έχουν αυξηθεί οι δωρεές προς το καταφύγιο, ώστε να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους και την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ