‘Χαρείτε τον έpωτα”: Ο Άγγελος Μπράτης “σπάει” τα ταμπoύ αγκαλιά με τον σύντροφό του μπροστά στο φακό

Την πρώτη του κοινή εμφάνιση μαζί με τον σύντροφό του μπροστά στην κάμερα θα πραγματοποιήσει σύντομα ο Άγγελος Μπράτης.

Ο πετυχημένος σχεδιαστής ταξίδεψε στο Ιόνιο για τα γυρίσματα του Life is a Beach. Ανάμεσα στην παρέα βρέθηκε και ο Σαράντος Γεωργίου, σύντροφος του Άγγελου Μπράτη.

‘Χαρείτε τον έpωτα”: Ο Άγγελος Μπράτης “σπάει” τα ταμπoύ αγκαλιά με τον σύντροφό του μπροστά στο φακό - Εικόνα 1

Ο Άγγελος Μπράτης, έχει επιλέξει να απασχολεί με τη δουλειά και τα επόμενα επαγγελματικά βήματα, που ετοιμάζει κάθε χρόνο, είτε στη τηλεόραση είτε με τα ρούχα, που ράβει.

‘Χαρείτε τον έpωτα”: Ο Άγγελος Μπράτης “σπάει” τα ταμπoύ αγκαλιά με τον σύντροφό του μπροστά στο φακό - Εικόνα 2

‘Χαρείτε τον έpωτα”: Ο Άγγελος Μπράτης “σπάει” τα ταμπoύ αγκαλιά με τον σύντροφό του μπροστά στο φακό - Εικόνα 3

LIFE IS A BEACH MISSION IONIO

Όσα θα δούμε το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 13: 40 στο Star

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάκης Παπασημακόπουλος, Γιώργος Λέντζας, Παύλος Χάππιλος, Άγγελος Μπράτης, Βασιλική Ρούσου, Αντώνης Τσαπατάκης, λένε δυνατό «ναι» στην πρόσκληση του Χάρη Κιαγιαδάκη και το Life is a beach Mission Ionio γίνεται πραγματικότητα.

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης ξεκινά για ένα ταξίδι ενός μήνα με φίλους, όπου η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, η μαγεία της περιπλάνησης και η έκπληξη του απρόοπτου δημιουργούν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, όπως τη ζει αληθινά μια παρέα, με πάθος και ζεστασιά!

Ο Άγγελος Μπράτης ταράζει τα νερά στην Ιθάκη. Αν και οι «φονικές» μέδουσες έχουν ξεκινήσει τις απειλητικές εμφανίσεις τους στις ελληνικές ακτές, η παρέα δεν κάνει πίσω και ζει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Το αίσθημα επιβράδυνσης και ηρεμίας, που σου δημιουργεί το νησί, συγχρονίζεται με απελευθερωτικές βουτιές και απρόσμενα πάρτι!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ