“Αφήνεις το παιδί σου πνιγμένο, να πας να φορτίσεις το κινητό;” Κόλαφoς ο ψαροντουφεκάς για τον πατέρα της 6χρονης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στα Ίσθμια Κορινθίας, αλλά ο ψαροντουφεκάς που τη βρήκε έχει άλλη γνώμη.

Ωστόσο, ο ψαροντουφεκάς που εντόπισε πρώτος το άψυχο σώμα της 6χρονης, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News».

«Από κάτω περίπου από μία βάρκα παρατήρησα ότι ήταν ένας άνθρωπος, πήγα κοντά, είδα ότι ήταν ένα παιδί, το τράβηξα έξω, το έβγαλα στην αμμουδιά. Πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία, το λιμενικό, ήρθαν εκεί. Το παιδί όταν το έβγαλα έξω ήταν ήδη μπλε, το πρόσωπο του ήταν δηλαδή μπλε από το παιδί. Με το που το ακούμπησα έξω ξεκίνησαν έτρεχαν νερά, φαγητά, του έκανα κανένα δεκαπεντάρι, δεκαπέντε φορές το στέρνο, το ζούληξα αλλά τίποτα, δεν… Δεν έκανε κάτι», ανέφερε ο ψαροντουφεκάς.

«Το παιδί το βγάλαμε με ρούχα. Ρούχα κανονικά, σορτσάκι, μπλουζάκι, πεδιλάκια που πάει το παιδί βόλτα, σχολείο, στην παιδική χαρά», συμπλήρωσε ο ψαροντουφεκάς.

Ψαροντουφεκάς: «Το παιδί ήταν μόνο του και παρατημένο»

«Ο πατέρας του παιδιού δεν υπήρχε εκεί πέρα, δεν ήταν καν κάποιος συγγενής του παιδιού εκεί, τίποτα, κανείς. Το παιδί ήταν μόνο του παρατημένο, μέσα στην θάλασσα, μέσα στο νερό», τόνισε.

«Σηκώθηκε έφυγε με την πρόφαση ότι δεν είχε κάρτα, δεν είχε μπαταρία και πήγε να φορτίσει το τηλέφωνο. Αφήνεις το παιδί σου πνιγμένο, ενώ ξέρεις, όπως είπε στον αστυνομικό ότι είναι κάτω από τη βάρκα πνιγμένο το παιδί σου, να πας να φορτίσεις το τηλέφωνό σου και δεν μιλάς στο διπλανό σπίτι;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ψαροντουφεκάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ