“Είναι 75, αλλά μοιάζει 45”: Διαγωνιζόμενη “μάγεψε” τους κριτές του GNTM και μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων

Επικαιρότητα

Τις εντυπώσεις έχει ήδη κλέψει μία 75χρονη διαγωνιζόμενη στο GNTM, το οποίο επιστρέφει στις οθόνες μας πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Ο διαγωνισμός μόδας επιστρέφει από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο STAR κι ήδη αναμένεται να ξεκινήσει δυναμικά από τα πρώτα επεισόδια. Από 18 έως 88 ήταν το φετινό moto και φαίνεται πως το εννοούσαν, αφού θα δούμε μία διαγωνιζόμενη ετών 75 στο GNTM 5.

Ύστερα από 2 χρόνια, στον διαγωνισμό μόδας θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες, ενώ στην κριτική επιτροπή θα δούμε αγαπημένα πρόσωπα. Η Βίκυ Καγιά μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στη θέση της, όπου δίπλα της θα κάθονται ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή ως guest κριτής στις auditions.

Ολική επαναφορά είχε δηλώσει η παραγωγή πριν ακόμη κυκλοφορήσουν τα πρώτα τρέιλερ, ενώ έκαναν έκκληση για γυναίκες από 18 έως 88 ετών. Κανένας ηλικιακός περιορισμός φέτος, αλλά κανείς δεν πίστευε πως πράγματι μεγάλες σε ηλικία γυναίκες θα δήλωναν συμμετοχή.

Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται υπήρχαν αρκετές κυρίες που όντως το τόλμησαν, ενώ μία γυναίκα μεγαλύτερη σε ηλικία θα καταφέρει να μπει στο σπίτι κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Μία είναι, όμως, η διαγωνιζόμενη του GNTM 5 που θα κλέψει τα βλέμματα κι αυτή δεν είναι άλλη από την κυρία ετών 75, που αποφάσισε να βρεθεί ενώπιον των κριτών. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, οι κριτές βρέθηκαν απέναντι από την 75χρονη γυναίκα, η οποία είχε εκπληκτική ομορφιά και ενέργεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ