“Καθαρίζω το δωμάτιό μου, πλένω τα πιάτα”: Pαγίζει καρδιές ο 6χρονος που ψάχνει οικογένεια να τον υιοθετήσει

Ένας 6χρονος «ραγίζει» καρδιές με την ιστορία του, καθώς έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλη την κοινότητα, αναζητώντας οικογένεια να τον υιοθετήσει.

Συγκεκριμένα ο Aidan αποχωρίστηκε από τους βιολογικούς του γονείς, καθώς δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ευημερία του, με αποτέλεσμα να μεταβεί σε μία κοινωνική υπηρεσία μαζί με τα αδέρφια του, τα οποία όμως μετά από λίγο καιρό υιοθετήθηκαν. Δυστυχώς τα αδέρφια θα αναγκαστούν να μεγαλώσουν χωριστά, αλλά αυτό που εύχονται είναι να ζήσουν ευτυχισμένα με την νέα οικογένειά τους.

“Καθαρίζω το δωμάτιό μου, πλένω τα πιάτα”: Pαγίζει καρδιές ο 6χρονος που ψάχνει οικογένεια να τον υιοθετήσει - Εικόνα 1

Ο Aidan που ζει στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, ζήτησε ως χάρη να δημοσιευτεί μια δήλωση όπου εκφράζει την επιθυμία του,  να γίνει μέλος μιας οικογένειας: «Καθαρίζω το δωμάτιό μου, πλένω τα πιάτα και ξεσκονίζω» είπε χαμογελώντας, κάτι που τον χαρακτηρίζει παρά τις αντιξοότητες που έχει βιώσει.

“Καθαρίζω το δωμάτιό μου, πλένω τα πιάτα”: Pαγίζει καρδιές ο 6χρονος που ψάχνει οικογένεια να τον υιοθετήσει - Εικόνα 2

Μέσω μιας τοπικής διαδικτυακής πρωτοβουλίας, δημοσιεύτηκε η ιστορία του χαριτωμένου 6χρονου αγοριού, που έχει ανάγκη να μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον και να λάβει αγάπη από άτομα που θα του την προσφέρουν απλόχερα.

“Καθαρίζω το δωμάτιό μου, πλένω τα πιάτα”: Pαγίζει καρδιές ο 6χρονος που ψάχνει οικογένεια να τον υιοθετήσει - Εικόνα 3

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ