“Μας βγήκε.. Μάνθος Φουστάνος”: Στη φόρα το όνομα της 3ης κοπέλα του Μάριου στο Survivor, το ξεστόμισε η Ευρυδίκη

Επικαιρότητα

Άλλο ένα αγκάθι μπήκε στη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου μετά την αποκάλυψη που έγινε.

Έντονα εκνευρισμένη φαίνεται να είναι η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο για μια ακόμη ένα επεισόδιο, ιδιαίτερα μετά το έπαθλό επικοινωνίας, όπου η Καρολίνα Καλύβα έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στον παίκτη της κόκκινης ομάδας.

Όταν η Ελευθερία Ελευθερίου συζητούσε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το μήνυμα της Καρολίνας προς τον Πρίαμο, έγινε αναφορά και στο περιβόητο κολιέ που φοράει ο παίκτης.

Η τραγουδίστρια στεναχωρήθηκε που το φοράει ακόμη και τόνισε πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα μεταξύ τους και ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί, ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την αποκάλυψη βόμβα, λέγοντας στην κάμερα το όνομα του τρίτου προσώπου που είχε έρθει κοντά ο Μάριος Πρίαμος.

Η έκρηξη της Ελευθερίας για το κολιέ

«Με ενοχλεί που φορά το κολιέ που του έδωσε η Καρολίνα, βέβαια δεν του είπα τι να κάνει, ήθελα από μόνη μου να δω τι θα κάνει. Πιστεύω ότι είναι τόσο έντονο όλο αυτό που έχει γίνει αυτό το διάστημα με εμάς, που έχει άλλα πράγματα να σκεφτεί στο μυαλό του. Το μεταξύ μας με τον Μάριο δεν έχει ξεκαθαριστεί, θα δούμε με τον χρόνο», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Μάριος είναι ένας παρτάκιας και το λέω με την εξής έννοια! Έρχομαι, σου λέω τι γίνεται, γίνεται η έκρηξή μου, κρατάω ισορροπίες, σε συγχωρώ, σου κάνω, σου ράνω, δεν θέλω ούτε να σε σταυρώσω ούτε τίποτα αλλά δεν γίνεται να μου λες ψέματα, ρε φίλε. Φοράς ένα κολιέ για το οποίο και με ρωτάνε. Και απαντάω για το κολιέ. Γιατί, Μάριε, μου λες ότι το δημιουργώ εγώ; Εγώ φοράω το κολιέ; Εσύ φοράς το κολιέ και για να το φοράς… εσύ το δημιουργείς! Όπως δημιούργησες και σκάνδαλο, όπως δημιούργησες και όλη αυτή την κατάσταση, όπως και μου προκάλεσες αυτή τη στεναχώρια. Γίνονται όλα αυτά, σε καταλαβαίνω, εν μέρει σου δίνω χρόνο και ελαφρυντικά και σε βλέπω να φοράς το κολιέ. Ξέρω πράγματα για σένα, μαθαίνω πράγματα για σένα, έρχομαι και στα λέω για να ξέρεις τι ακριβώς γίνεται έξω χωρίς να έχω κανέναν λόγο να κάθομαι και να σε προστατεύω».

Τα κουτσομπολιά στο Survivor για τη σχέση Ελευθερίας – Μάριου

«Έχουν ακουστεί διάφορα για κάποιες κοπέλες και τον Μάριο και πηγαίνω και τον ρωτάω αν ισχύει. Εν μέρει μου το παραδέχτηκε και μου είπε ότι δεν θα απολογηθεί για πράγματα που έκανε στα 16 του. Δεν έχει να κάνει με τα 16 σου, έχει να κάνει με κορίτσι που ήταν στο Survivor. Τα οποία τα έχω μάθει από όλους αυτούς του καλοπροαίρετους όταν έγινε το περιστατικό με την Καρολίνα. Θέλω να βάλω τελεία και με μπριζώνει.», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος θες να το κόψεις, να μην ασχολούνται μαζί σου, να μην τοποθετούνται, να μην λένε και το σεβόμαστε όλοι και εγώ… φοράς ακόμα την αλυσίδα; Γίνεται που γίνεται όλο αυτό, μου το φορτώνει εμένα και εγώ “ευθύνομαι” για το σκάνδαλο που έχει κάνει! Εγώ ευθύνομαι; Γυρίζει ο Μάριος και μου λέει, πραγματικά τα λέω και γελάω, “έχω έρθει εδώ μέσα για έναν σκοπό, τον οποίο δεν θέλω να τον χαλάσει κανένας και εμείς οι δυο ζευγάρι θα γίνουμε όταν θα βγούμε από το παιχνίδι“. Συγγνώμη, Μάριε μου, τι θέλεις να πεις; Τι εννοεί ο ποιητής; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό! Με ρώτησες άμα θέλω να ξαναγίνω ζευγάρι μαζί σου; Το ξέρω ότι έχεις έναν σκοπό και θες να πας στον τελικό, το καταλαβαίνω αλλά θα μου πεις, παρτάκια, ότι ζευγάρι θα γίνουμε όταν θα βγούμε έξω από το παιχνίδι; Παρακαλώ; Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Ποιος είστε εσείς που έχετε την εντύπωση ότι θα βγω εγώ από το παιχνίδι και θα κάθομαι να περιμένω τον Μάριο Πρίαμο τον Δον Ζουάν για να γίνω ζευγάρι μαζί του;».

Η αποκάλυψη για την τρίτη κοπέλα του Μάριου

«Έλα Χριστέ και Παναγιά μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος, πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την (μπιπ)», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ