Αδελφή Τριαντάφυλλου: «Μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Δεν πήγε για να πάρει το έπαθλο»

Η αδελφή του Τριαντάφυλλου μίλησε στο «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου για τον αδελφό της και έριξε μια μικρή «βόμβα» που αφορά την παραμονή του τραγουδιστή στο survivor.

Ο τραγουδιστής έχει μπει στο στόχαστρο των συμπαικτών του τις τελευταίες μέρες, μετά και την υπόδειξή του από τον Κόρο ως υποψήφιου για αποχώρηση και τις καταγγελίες περί δωροδοκίας προς άλλους παίκτες.

Ωστόσο, η Δέσποινα Χατζηνικολάου αποκλείει οποιαδήποτε δωροδοκία, αποδίδοντας σε χιούμορ αυτό που είπε ο τραγουδιστής, το οποίο παρεξήγησαν οι συμπαίκτες του.

«Για να πετύχουν τον σκοπό τους παίζουν με ανθρώπινες ψυχές» υπογράμμισε για τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο η Δέσποινα Χατζηνικολάου.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν πήγε για να πάρει το έπαθλο. Πήγε γιατί του άρεσε πάντα το Survivor. Το κακό του Τριαντάφυλλου πέρα από το ότι έχει ψυχή μικρού παιδιού είναι ότι είναι πολύ νευρικός, θα νευριάσει κατευθείαν, αλλά θα του κρατήσει πολύ λίγο. Γι’ αυτό δεν κρατάει σε κανέναν κακία» συμπλήρωσε.

Η αδελφή του Τριαντάφυλλου πιστεύει πως αν δεν αντέξει την πίεση, μπορεί ν’ αποχωρήσει

Όσον αφορά την πίεση που δέχεται ο τραγουδιστής, η αδελφή του αποκάλυψε πως «είναι δυνατό παιδί, μπορεί όμως να είναι τόσο μεγάλη η πίεση και να αποχωρήσει οικειοθελώς. Όσο δυνατός και να είσαι τώρα είναι λίγο διαφορετικά».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ