Άφησε την υποκριτική εργάζεται στην επαρχία:Καμιά σχέση με την ηθοποιία αυτό που ασχολείται σήμερα ο Ορφέας Παπαδόπουλος

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος, ο οποίος έγινε ευρεία γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην σειρά «Κλεμμένα Όνειρα», για όσους δεν το γνωρίζουν εργάζεται παράλληλα ως tattoo artist.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Ρούμελης και ασχολείται με το τατουάζ για βιοποριστικούς λόγους.

«Εδώ και ένα χρόνο που ξεκίνησε η συνεργασία μου με το ΔΗ.ΠΕ. ΘΕ Ρούμελης, έχει γίνει ένας παραλογισμός ότι έχω μετακομίσει στην επαρχία. Δεν ισχύει αυτό. Βρίσκομαι στην Αθήνα και απλώς συνεργάζομαι με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης που τυγχάνει η Ρούμελη να είναι και μια από τις δυο γενέτειρές μου. Η βάση μου είναι η Αθήνα και απλά πηγαινοέρχομαι» είχε δηλώσει μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν.

Άφησε την υποκριτική εργάζεται στην επαρχία: Δεν πάει ο νους με τι ασχολείται σήμερα ο Ορφέας Παπαδόπουλος - Εικόνα 1

Ορφέας Παπαδόπουλος: Η αγάπη του για τη ζωγραφική και η ενασχόληση με το χώρο του τατουάζ

Μιλώντας για την απόφασή του να ασχοληθεί με το χώρο του τατουάζ, ανέφερε: «Ζωγραφίζω από παιδί. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου το κάνω αυτό, είναι τεράστια η αγάπη μου. Η ζωγραφική λοιπόν με οδήγησε μέσα από την αναζήτηση μου να βρω και άλλες διεξόδους οικονομικές αλλά και καλλιτεχνικές, στο τατουάζ μέσω μιας φίλης η οποία είναι tatoo artist και μου έμαθε αρκετά πράγματα.

Στην πορεία άρχισα να το ερωτεύομαι, εξού και πήγα στη Σαντορίνη για δουλειά όπου θα είμαι και φέτος μέχρι και τον Σεπτέμβριο για κάποιο διάστημα. Μαθαίνω την τέχνη, εργάζομαι ταυτόχρονα, εξελίσσομαι σε αυτό το νέο πεδίο για εμένα με φοβερές απαιτήσεις δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες του είδους. Το σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω επαγγελματικά παράλληλα με την υποκριτική».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ