10 αγαπημένες μουρμούρες του Μηνά και της Βούλας που μας έφτιαξαν το κέφι!

 

Είμαστε μόλις στη μέση της τηλεοπτικής σεζόν και η σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” στον Alpha συνεχίζει να μας κρατάει τέλεια παρέα και φέτος. Οι τηλεθεάσεις μιλάνε από μόνες τους.

Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 9 π.μ. χιλιάδες από εμάς χαζεύουμε τα τρία ζευγάρια να γκρινιάζουν, να μουρμουρίζουν και να γελάνε. Για τις υπόλοιπες μέρες υπάρχουν οι επαναλήψεις και το online ευτυχώς.

Ενόψει εκλογών λοιπόν, αν ανήκεις και εσύ σε αυτές που δε θέλουν να δουν άλλο προεκλογικά σου έχουμε δωράκι. Κάναμε ένα μαραθώνιο της πρώτης σεζόν και ξεχωρίσαμε μερικές από τις καλύτερες πρώτες πρώτες μουρμούρες του αγαπημένου ζευγαριού.

Μηνάς και Βούλα, Βούλα και Μηνάς. Δίνουν ρέστα. Καλή απόλαυση.

1. Φασολάδα με μπαρούτι

Μπαίνει ο Μηνάς, αρχίζει και ψάχνει τα γυαλιά του. Η Βούλα του λέει ότι θα είναι στο μπάνιο, εκεί που όλη άλλωστε περνάει όλη μέρα ο Μηνάς. Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το φαγητό και ο Μηνάς ρωτάει τι φαγητό θα έχει με τον δικό του τρόπο για να πάρει την ανάλογη απάντηση από τη Βούλα.

Μ: Τι επιπλέει εδώ μέσα;

B: Ελαφρόπετρες

Η φασολάδα γίνεται θέμα μουρμούρας και η Βούλα ρίχνει όλο το μπολ βούτυρου μέσα στην κατσαρόλα.

2. Ένα βήμα πιο κοντά

Εκεί που ο Μηνάς βλέπει τηλεόραση, ξαφνικά η Βούλα του τραβάει την καρέκλα και εκείνος πετιέται νομίζοντας ότι κάνει σεισμό. Η Βούλα του εξηγεί ότι απλά τον απομάκρυνε από την οθόνη για να μη χαλάσουν τα μάτια του και στη συνέχεια του λέει να έρθουν λίγο πιο… κοντά.

B: Έλα πες μου κάτι που να μ’ αρέσει

M: Σάντουιτς με σαλάμι και παστουρμά

3. Η Βούλα είναι έγκυος

H Bούλα θέλει να θυμίσει στο Μηνά την επέτειο τους και βρίσκει διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς, είναι η ανακοίνωση ότι είναι έγκυος.

Β: Είμαι έγκυος

Μ: Και εγώ είμαι ο Ashton Kutcher

(…)

Β: Πως λες να το βγάλουμε;

Μ: Θαύμα

4. Κλέφτες

Η Βούλα φοβάται μετά από μια κλοπή στη γειτονιά. Έχει πάρει μέτρα για να βάλει κάγκελα στα παράθυρα, έχει βάλει και φάκες. Το βράδυ, ακούει ήχους και ξυπνάει τoν Mηνά o oποίος πολύ απλά ρωτάει αν είναι κανείς στο σπίτι.

5. Στο μπάνιο για συνέντευξη τύπου

Η Βούλα καθαρίζει το μπάνιο. Φωνάζει τον Μηνά αλλά εκείνος (κάνει ότι) δεν ακούει τη γυναίκα του αλλά το “σίδερα μασάει ο Kουταλιανός”. Η Βούλα εξοργίζεται και του πάει με το βουρτσάκι της λεκάνης αποκαλώντας τον κατρουλή.

Β: Να πας στο μπάνιο

Μ: Να κάνω τι;

Β: Να δώσεις συνέντευξη τύπου.

6. Η αιωνιότητα

Ο Μηνάς πεινάει αλλά η Βούλα έχει όρεξη για φιλοσοφία περί αιωνιότητας.

Β: Μηνά θες να γίνουμε αθάνατοι;

Μ: Αθάνατοι; Βούλα, πεινάω.

(…)

Β: Τι υπέρτατη τιμή για τον άνθρωπο να μένει το όνομα του στην ιστορία…

Μ: Πάω να πάρω κανένα σουβλάκι.

7. Θερμοσίφωνας

Η τηλεόραση παίζει “κάτι κουρασμένα παλικάρια” και η Βούλα δεν ανταποκρίνεται όταν ο Μηνάς φωνάζει γιατί έχει μπει στο μπάνιο και δεν έχει ζεστό νερό.

Μ: Αφού άκουγες γιατί έκανες το κορόιδο;

B: Γιατί τελείωνε η ταινία και ήθελα να δω το φινάλε

M: Τι διαφορετικό περιμένεις να γίνει μετά την 81η φορά που το βλέπεις; Να ξεκουραστούν τα παλικάρια;

8. Έμφραγμα

Η Βούλα έχει βαλθεί να κάνει ένα πρόγραμμα διατροφής και ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού. Ο Μηνάς δεν άντεξε τη χορτόσουπα και άρχισε να λέει ότι δεν αντέχει. Η βούλα μίλησε για ένα “σαράβαλο” και η ατάκα ήρθε.

Β:  Λέω αύριο λοιπόν να σου φτιάξω ένα μουσακά

M: Α, μπράβο ρε Βούλα.

M: Ναι, έτσι. Όσο πιο γρήγορα το πάθεις το έμφραγμα τόσο πιο γρήγορα θα με αφήσεις στην ησυχία μου

9. Ξύρισμα

Ο Μηνάς βγαίνει από το μπάνιο κομμένος από το ξύρισμα και αρχίζει η καζούρα σχετικά με το γιατί δε μπορεί να έχει το χέρι σταθερό.

M: Ποιος γέρασε εγώ νιώθω πιο νέος και πιο δυνατός από ποτέ

Β: Γι’ αυτό άμα ανοίξεις το βήμα σου ξεφυσάς σα ραπτομηχανή;

Μετά από αυτή την συνομιλία, ο Μηνάς αποκαλύπτει ότι θα πάει για πέηντμπολ πράγμα που βέβαια καμία σχέση δεν έχει με το ξύρισμα και δεν είναι κάτι που η Βούλα αφήνει να πέσει κάτω.

10. Δίπλωμα οδήγησης

Η Μαίρη πήρε δίπλωμα και η Βούλα ζήλεψε οπότε ξεκίνησε να διαβάσει σήματα.

Β: Καλά είμαι απλά είχα λίγο άγχος για τα σήματα. Αυτά που πρέπει να διαβάσω για να δώσω εξετάσεις

Μ: Τι ακριβώς λέμε τώρα ρε Βούλα γιατί είμαι από τον ύπνο και βουίζουν τα αυτιά μου. Πως προέκυψε αυτό τώρα; Tι εξετάσεις θα δώσεις και τι σήματα πρέπει να ξέρεις;

Β: Mors (και συνεχίζει και συνεχίζει…)

+1 και φύγαμε

Σίγουρα είναι πολύ πιο πρόσφατο αλλά δε γινόταν. Ο μοτοσικλετιστής Μηνάς ήταν ο καλύτερος τρόπος να κλείσει η περσινή σεζόν και δε ξεχνιέται.


Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ