Αγγελάκας Ιωαννίδης και Ζαραλίκος στο ΕΠΤΑ

Το πρόγραμμά του για το Δεκέμβριο ανακοίνωσε το ΕΠΤΑ, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις και έκτακτα events. Συναυλίες Γ. Αγγελάκα και Αλκ. Ιωαννίδη, standup comedy από τον Χρ. Ζαραλίκο, παιδική παράσταση κι έκθεση ζωγραφικής.

Γιάννης Αγγελάκας την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου
Ο Γιάννης Αγγελάκας με την καινούργια του μπάντα στο ΕΠΤΑ! Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, ώρα έναρξης 10μ.μ.
Ο Γιάννης Αγγελάκας με την καινούργια του μπάντα που αποτελείται από τους: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αναστάση Βουκυκλαράκη στα τύμπανα, Γιάννη Σαββίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργο Αβραμίδη στην τρομπέτα και James Wylie στο σαξόφωνο, θα ξαναβγεί από το φθινόπωρο στο δρόμο για συναυλίες με τραγούδια απ’ όλες τις φάσεις της μέχρι τώρα διαδρομής του (προσωπικούς δίσκους, Τρύπες, διασκευές ρεμπέτικων, κ.α.) και με καινούργιο υλικό από τον δίσκο που θα ηχογραφεί με τους μουσικούς του από τον Σεπτέμβρη και καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα.
Αναχώρηση λεωφορείου από στάση Δασιάς (Σαρόκο) στις 21.30, με επιστροφή μετά το πέρας της συναυλίας. Προπώληση 10€ – Πόρτα 12€

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:
“..Η Φρικαντέλα & οι καλικάντζαροι στην αγέλαστη πολιτεία”, μια παράσταση για τα Χριστούγεννα απ’ τη σχολή χορού “Fuego”!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης με ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών επιστρέφει στη γνώριμη σκηνή του ΕΠΤΑ και τους φίλους του!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ως συνήθης ύποπτος, επιστρέφει στον τόπο του “εγκλήματος” για ένα stand up χωρίς προηγούμενο..!

 

Έκθεση ζωγραφικής
Στο φουαγιέ του ΕΠΤΑ παρουσιάζεται συλλογή έργων του Κερκυραίου ζωγράφου Γιώργου Κουλούρη.

 «ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος», Βιρός Κέρκυρας, τηλέφωνο κρατήσεων 6974354460. Προπώληση: Κατάστημα «Κορνίζα», Σπύρου Αρβανιτάκη 4 & Corfuland Shop, Αλμπέρ Κοέν 2.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ