Αγνώριστος ο Μάνος Τσαγκαράκης: Ο “Δημητράκης” από το “Νησί” μεγάλωσε και πρωταγωνιστεί στον “Σασμό”

Ο Μάνος Τσαγκαράκης έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega, «To Νησί».

Ο νεαρός ηθοποιός, ήταν τότε μόλις 10 χρονών και υποδύθηκε τον ρόλο του Δημητράκη Λεμονιά. Ο Μάνος, φέτος εμφανίζεται στο σίριαλ του Alpha, «Σασμός», ως φίλος του Νικηφόρου και του Μανώλη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Μάνος Τσαγκαράκης, δήλωσε, «Έχω αλλάξει εσωτερικά πολύ, στο μυαλό, έχω ωριμάσει. Το πρόσωπό μου δεν έχει αλλάξει πολύ. Στο “Νησί” είχα περάσει από κάστινγκ, γιατί ψάχνανε ντόπια παιδιά για τους ρόλους. Με πήγαν οι γονείς μου και με πήραν. Τότε η Βικτόρια Χίσλοπ μου μιλούσε πολύ, ήταν συνέχεια στα γυρίσματα και με βοηθούσε. Ήταν πάντα ευδιάθετη, μέσα στη χαρά και πρόθυμη».

Αγνώριστος ο Μάνος Τσαγκαράκης: Ο “Δημητράκης” από το “Νησί” μεγάλωσε και πρωταγωνιστεί στον “Σασμό” - Εικόνα 1

Σχετικά με τη συμμετοχή του στον «Σασμό» ανέφερε, «Ο ρόλος αυτός ήρθε πολύ ξαφνικά. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή να περάσω από κάστινγκ και με πήραν. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Συνάντησα ηθοποιούς που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο Μανόλης γνωρίζει τον δολοφόνο, είναι δεδομένο. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δεν ξέρει αν πρέπει να το κάνει».

Αγνώριστος ο Μάνος Τσαγκαράκης: Ο “Δημητράκης” από το “Νησί” μεγάλωσε και πρωταγωνιστεί στον “Σασμό” - Εικόνα 2Μάνος Τσαγκαράκης Αγνώριστος ο Μάνος Τσαγκαράκης: Ο “Δημητράκης” από το “Νησί” μεγάλωσε και πρωταγωνιστεί στον “Σασμό” - Εικόνα 3Μάνος Τσαγκαράκης

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ