Άγριες Μέλισσες: Θα πάει και για τρίτη σεζόν; – Ποιο κανάλι θα την δείξει;

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Δεν τελειώνουν έτσι απλά οι “Άγριες Μέλισσες”. Έρχεται και τρίτη σεζόν που θα ανατρέψει τις δύο προηγούμενες.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει στην τρίτη σεζόν;

Οι «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 εξελίσσονται σε ένα κύμα που, όχι μόνο δεν κοπάζει, αλλά ενδυναμώνεται στη δεύτερη σεζόν. Η σειρά εποχής της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη εξακολουθεί να σημειώνει νέα ρεκόρ τηλεθέασης, όσο η πλοκή δυναμώνει, θυμίζοντας άλλες αποχές δόξας της μυθοπλασίας.

Άγριες Μέλισσες: Πότε ξεκινάει η τρίτη σεζόν;

Η άνοδος της σειράς φέρνει σκέψεις για συνέχιση της και με τρίτο κύκλο επεισοδίων τη σεζόν 2021 – 2022. Παρότι από την αρχή της σεζόν, τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και οι συντελεστές των «Μελισσών» ανέφεραν ότι ο δεύτερος κύκλος θα είναι ο τελευταίος, η σκέψη αυτή τώρα αναθεωρείται.

Πηγές, μάλιστα, από το κανάλι επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει αυτή η πρόθεση από τον ΑΝΤ1 λέγοντας χαρακτηριστικά πως, όταν βλέπεις την τόση μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, είναι πολύ δύσκολη η απόφαση να το σταματήσεις.

Το θέμα τώρα εναπόκειται στα χέρια και πιο συγκεκριμένα στην… πένα της Μ. Τσαμπάνη και του Π. Καλκόβαλη για το αν θα συναινέσουν σε επέκταση της ιστορίας στις «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, το συγγραφικό δίδυμο κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 και την προσεχή σεζόν. Με δεδομένο, έως τώρα, ότι οι «Άγριες Μέλισσες» θα αποχαιρετήσουν το κοινό τον Ιούνιο, οι σεναριογράφοι σχεδίαζαν το επόμενο βήμα τους για νέα σειρά.

Το εναλλακτικό σενάριο που έχουν στα σκαριά, για την προσεχή σεζόν, θα είναι επίσης σειρά εποχής αλλά θα κάνει χρονικό άλμα από την δεκαετία ’50-’60, όταν και διαδραματίζονται οι περιπέτειες των αδελφών Σταμίρη, στη δεκαετία του ’80.

Τι ξεκινάει μετά τις Άγριες Μέλισσες;

Ο τίτλος της νέας σειράς που θα διαδεχθεί τις «Άγριες Μέλισσες» είναι «Το ντέρτι», σχετίζεται με την λαϊκή μουσική και περιλαμβάνει δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Επικρατέστερο σενάριο, πάντως, αν τελικά βρεθεί φόρμουλα ανάμεσα στον ΑΝΤ1, τους σεναριογράφους και την εταιρία παραγωγής για συνέχιση της σειράς – φαινόμενο και την προσεχή σεζόν, είναι να επεκταθεί κατά τρεις μήνες, έως δηλαδή τα Χριστούγεννα του 2021 και όχι για ολόκληρο τρίτο κύκλο.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ