Αιώνιος έφηβος ο Αντρέας Παρασκάκης: Ξανθός και γυμνασμένος 20 χρόνια μετά το BAR

Επικαιρότητα

Ο Αντρέας Παρασκάκης παραμένει όπως τον γνωρίζασαμε στο BAR, ξανθός και γυμνασμένος!

Το ριάλιτι του 2002

Το Bar του 2002 στο Mega, ήταν το δεύτερο ever reality που προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση και το πρώτο του Mega, αμέσως μετά το πρώτο Big Brother του ΑΝΤ1.Με διαφορετικούς και εκκεντρικούς χαρακτήρες, το Bar, στο οποίο μπορούσε να πηγαίνει και απλός κόσμος, είχε τρελάνει τα μηχανάκια της AGB.Ο Αντρέας αποτραβήχτηκε από την δημοσιότητα και αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Κρήτη. Το ξενοδοχείο του Παρασκάκη και της οικογένειάς του στο Μάλεμε της Κρήτης, είναι ένα από τα βραβευμένα της Ελλάδας και ο ίδιος συνεχίζει να δουλεύει εκεί.Οι φωτογραφίες του με τους επισκέπτες του ξενοδοχείου γεμίζουν τα social media και ο γελαστός αγαθός γίγαντας παραμένει στο πόστο του ποζάροντας με τους τουρίστες.«Δεν μου επιτρέπει το επάγγελμά μου να αλλάξω, γιατί οι ξένοι τουρίστες όταν γυρίζουν να με βλέπουν ίδιο. Κι εμένα και τον Μιχάλη τον αδερφό μου. Είχα κάνει διάφορες δουλειές στην τηλεόραση και έφυγα αλλά το μετάνιωσα. Μετάνιωσα που μου είχες πει να έρθω να έχω μια στήλη στον Όμορφο Κόσμο αλλά δεν δέχτηκα», είχε πει το 2017 στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το 2night Show, στην πρώτη του εμφάνιση μετά από δέκα χρόνια.

Αιώνιος έφηβος ο Αντρέας Παρασκάκης: Ξανθός και γυμνασμένος 20 χρόνια μετά το BAR - Εικόνα 1

Τι αποκάλυψε για το BAR

Ο Παρασκάκης είχε αποκαλύψει μάλιστα πως είχε φοιτήσει ακόμα και σε σχολή παρουσιαστών ενώ μιλώντας για το BAR είχε αποκαλύψει:«Δεν μετάνιωσα ποτέ για το παιχνίδι, θα πλήρωνα να ξαναπάω, όχι για να κερδίσω το έπαθλο, ήταν το φυσικό μου περιβάλλον. Ακόμα και στο Survivor θα πήγαινα», είπε ο Αντρέας τότε που είχε κερδίσει 119 χιλιάδες ευρώ από τη νίκη του στο παιχνίδι.Συμπαίκτες του Αντρέα που είχαν ξεχωρίσει ήταν ο Λορέτζο Καριέρε, ο Γιώργος Νάϊδας που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, η Στέλλα Μπεζαντάκου και η Μαίρη Γεώρτση.

Μιλώντας για τη Μαίρη Γεώρτση, με την οποία είχαν μια όμορφη φιλία μέσα στο BAR και είχε γίνει ακόμα και πρόταση γάμου, ο Αντρέας είχε πει:«Είχα κάνει την πρόταση γάμου για πλάκα εκείνη την ημέρα. Μου άρεσε η Μαίρη, δεν ξέρω τι θα έκανα αν μου έλεγε ναι στην πρόταση γάμου», είχε πει ο Αντρέας για την συμπαίκτριά του.

Η εικόνα του σήμερα

Αιώνιος έφηβος ο Αντρέας Παρασκάκης: Ξανθός και γυμνασμένος 20 χρόνια μετά το BAR - Εικόνα 2 Αιώνιος έφηβος ο Αντρέας Παρασκάκης: Ξανθός και γυμνασμένος 20 χρόνια μετά το BAR - Εικόνα 3 Αιώνιος έφηβος ο Αντρέας Παρασκάκης: Ξανθός και γυμνασμένος 20 χρόνια μετά το BAR - Εικόνα 4 Αιώνιος έφηβος ο Αντρέας Παρασκάκης: Ξανθός και γυμνασμένος 20 χρόνια μετά το BAR - Εικόνα 5 Αιώνιος έφηβος ο Αντρέας Παρασκάκης: Ξανθός και γυμνασμένος 20 χρόνια μετά το BAR - Εικόνα 6

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ