Άλεκ Μπάλντουιν: Τα προφητικά λόγια 4 χρόνια πριν – «Αναρωτιέμαι πώς είναι να σκοτώνεις κάποιον κατά λάθος»

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλον τον κόσμο η είδηση ότι πριν από λίγες ώρες ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε καταλάθος μια γυναίκα στα γυρίσματα ταινίας.

Ο κόσμος του θεάματος παρακολουθεί συγκλονισμένος τις εξελίξεις γύρω από το τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν, «Rust» και στο οποίο σκοτώθηκε η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς και τραυματίστηκε σοβαρά ο Τζόελ Σούζα, όταν το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός εκπυρσοκρότησε για άγνωστη αιτία.

 

Στον απόηχο του σοκαριστικού δυστυχήματος, τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες της τραγωδίας φουντώνουν, με την αστυνομία να τηρεί σιγή ιχθύος. «Το όπλο είχε τελικά άσφαιρα; Μήπως κάποιος έβαλε αληθινά πυρά, σε ποια απόσταση ήταν τα δύο θύματα», αναρωτιούνται χρήστες του Twitter, ενώ στην επιφάνεια ήρθε και ένα tweet του Μπάλντουιν που είχε κάνει το 2017 και αφορούσε στην «κατά λάθος» δολοφονία ενός Αφροαμερικανού από αστυνομικά πυρά σε πάρκινγκ στην Huntington Beach.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είχε γράψει «αναρωτιέμαι πως είναι να σκοτώνεις κάποιον κατά λάθος», ανεβάζοντας φωτογραφία από τη στιγμή της δολοφονίας.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ