Αληθινές Ιστορίες: «Μέθυσα, κοιμήθηκα με τον φίλο του άντρα μου και το μετάνιωσα» – Τι απαντά η ειδικός

Επικαιρότητα

«Είμαι παντρεμένη με έναν υπέροχο άντρα, εδώ και 4 έτη. Είμαστε και οι δύο 33 χρονών και έχουμε σχέση από τα 22 μας. Τώρα ανησυχώ ότι κατέστρεψα τον γάμο μου».

Αναλυτικότερα, ένας φίλος του συζύγου μου είναι αυτό που λέμε «πανέμορφος και το ξέρει». Αυτό δεν το λέω άκριτα. Η συμπεριφορά του το αποδεικνύει. Κοιμάται σχεδόν κάθε μέρα με άλλη γυναίκα και αρκετά συχνά τον ακούς να καυχιέται αναφορικά με τις κατακτήσεις και την εμφάνισή του.

Ο σύζυγός μου πάντα φοβόταν μήπως με προσεγγίσει ερωτικά ο φίλος του, αλλά τον καθησύχαζα λέγοντας ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Πριν περίπου δύο εβδομάδες τσακωθήκαμε με τον σύζυγό μου για κάτι όχι και τόσο σημαντικό. Οι διαφωνίες μας είναι σπάνιες και όχι τόσο σοβαρές.

Εκείνο το βράδυ έπρεπε να φύγει για να παρευρεθεί σε μία κηδεία. Θα έλειπε για δύο μέρες και έτσι εγώ βγήκα με τις φίλες μου για ποτό. Μέθυσα και αποφάσισα να επιστρέψω στο σπίτι, όταν καθώς έψαχνα για ταξί ο φίλος του άντρα μου πέρασε με ένα άλλο από μπροστά μου και μου πρότεινε να με γυρίσει στο σπίτι. Δέχτηκα.

Φτάσαμε στο σπίτι και είδαμε φώτα να τρεμοπαίζουν από την κρεβατοκάμαρά. Ήρθε πάνω για να δει τι συμβαίνει. Τελικά, είχαμε ξεχάσει ένα επιτραπέζιο φωτιστικό στην πρίζα και η λάμπα είχε χαλάσει. Τελικά ισχύει – Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές του Survivor All Star

Όταν κατεβήκαμε πάλι κάτω το ταξί του είχε φύγει. Κάλεσε άλλο, μα θα χρειαζόταν πάνω από μισή ώρα για να έρθει και έτσι του πρότεινα να μπει στο σπίτι για να μην περιμένει στο κρύο.

Ένιωθα ακόμα πολύ θυμωμένη με τον σύζυγό μου και έβαλα κρασί να πιούμε. Το ένα ποτήρι έγινε δύο, τα δύο τέσσερα και ξαφνικά βρεθήκαμε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Τότε συνειδητοποίησα γιατί οι γυναίκες τρελαίνονται μαζί του.

Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι αυτόν να με φιλάει. Καταλήξαμε να κάνουμε σεξ και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ό,τι συνέβη. Αυτό που έλεγα πως δεν θα έκανα ποτέ. Αγαπώ πάρα πολύ τον άντρα μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Νιώθω ένοχη, αλλά αν του το πω πιστεύω πως θα με αφήσει…»

Η σύμβουλος σχέσεων, Coleen Nolan, απάντησε:

Αν θέλεις να είσαι πραγματικά ειλικρινής, πρέπει να παραδεχθείς ότι ένα κομμάτι σου κολακεύτηκε από την προσέγγισή του. Όταν είσαι μαζί με κάποιον για πολύ καιρό είναι όμορφο να ξέρεις πως ακόμα είσαι θελκτικός σε άλλους και αυτό θα έπρεπε να είναι αρκετό.

Έκανες ένα μεγάλο λάθος μια στιγμή που ήσουν θυμωμένη. Το να μην το πεις στον σύζυγό σου δεν ξέρω αν είναι λύση. Ακόμα κι αν εσύ μπορείς να κρύψεις το μυστικό σου, δεν ξέρω αν ο “φίλος” θα κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Αν ήμουν στη θέση σου θα μιλούσα. Ακόμα κι αν ήξερα ότι ο άντρας μου θα με αφήσει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ελπίζεις ότι ο σύζυγός σου θα καταλάβει πως δεν πρέπει να έχει δίπλα τους τέτοιους “φίλους” και δεν θα θελήσει να πετάξει 10 χρόνια σχέσης.

Σίγουρα είσαι και εσύ υπεύθυνη για όσα συνέβησαν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για κάθε αντίδραση. Ακόμα και αν σε συγχωρήσει η σχέση σας δεν θα είναι ίδια με πριν και θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές. Παρ’ όλα αυτά το έχω δει να συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια, τα οποία ξεπέρασαν αυτόν τον σκόπελο και τώρα είναι καλύτερα από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ