Άλλαξε επώνυμο: Η νέα ταυτότητα της Βίκυς Σταμάτη

Το επώνυμό της, άλλαξε η Βίκυ Σταμάτη, ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, η Βίκυ Σταμάτη πλέον ονομάζεται «Τσοχατζοπούλου», ενώ η ίδια μίλησε για όσα είχε δηλώσει η ξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, πως έχει και εκείνη ευθύνη για τον θάνατό του.

«Σε αντίθεση με αυτή την κυρία -την ξαδέλφη του Άκη- η οποία επέλεξε να με κατηγορήσει με συνεντεύξεις σε εφημερίδες και διαδικτυακά κανάλια, εγώ επιλέγω την νομική οδό, για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Εάν ο σύζυγός μου έζησε τόσο καιρό, με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε -το οφείλει αποκλειστικά και μόνο σε εμένα, και όχι σε αυτήν την κυρία, την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διώξει από το σπίτι μας», ανέφερε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βίκυ Τσοχατζοπούλου, είχε προγραμματίσει αυτή την αλλαγή όσο ο σύζυγός της ήταν εν ζωή ως «έκπληξη», ωστόσο, δεν πρόλαβε.

Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, ανέφερε για το θέμα: «Η κ. Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως γνωρίζετε, έχει και ένα ανήλικο παιδί το οποίο διαβάζει ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ, ξεφεύγει από τα όρια της κακοήθειας και αγγίζει τα όρια της δολοφονίας ψυχών. Δεν μπορεί να λέμε έτσι ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Επέλεξε, λοιπόν, η κ. Τσοχατζοπούλου να αμυνθεί σε αυτό δια της καταθέσεως μηνύσεως σε βάρος».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ