«Άλλη μια χημειοθεραπεία σήμερα»: Ραγίζει καρδιές η πρώην παίκτρια του My style Rocks Αμίνα Χακίμ

Επικαιρότητα

Η Αμίνα Χακίμ είχε γίνει γνωστή μέσα από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My style rocks.

Η ίδια το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται πολύ έντονα καθώς διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Σήμερα, έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που ραγίζει καρδιές.

«Άλλη μια χημειοθεραπεία σήμερα και έχω χάσει το μέτρημα… Να μην το περάσει κανένας άνθρωπος αυτό… αυτή είναι η ευχή μου για το νέο έτος», έγραψε η ίδια η Αμίνα Χακίμ στο Instagram.

Να θυμίσουμε πως «Μερικοί άνθρωποι είναι “δυνατοί” δεν έχουν το δικαίωμα να πέσουν, τα αντέχουν όλα. Έχω καρκίνο και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Το χειρότερο είναι η τυραννία που έχω υποστεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον από την μέρα που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα.

Κάνω 15 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω τα τραύματα και ήρθε ο καρκίνος να μου θυμίσει ότι 36 χρόνια ασχολούμαι ακόμα με την αγάπη που δεν πήρα και δεν βλέπω την αγάπη που παίρνω από τους φίλους μου που έχουν γίνει πραγματική μου οικογένεια. Σε ότι έχω πετύχει μέχρι σήμερα δεν με βοήθησε κανένας γονιός στο παραμικρό. Αντιθέτως ήταν και εμπόδιο σε πολλά, καθώς ως κόρη μουσουλμάνου δεν είχα και ιδιαίτερα δικαιώματα ακόμα και στην ενήλικη ζωή μου», είχε γράψει πριν καιρό η ίδια στα social media.

«Άλλη μια χημειοθεραπεία σήμερα»: Ραγίζει καρδιές η πρώην παίκτρια του My style Rocks Αμίνα Χακίμ - Εικόνα 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ